otomotiv firma logoları

Koronavirüs salgının hızla yayıldığı şu günlerde, birçok büyük firma virüsün yayılmasını engellemek ve sosyal mesafeye dikkat çekmek için logosunu güncelledi. Özellikle Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, basın toplantılarında sağlımızı korumak için her seferinde sosyal mesafeye uyulması gerektiğinin altını çiziyor. Bunun üzerine firmalar bu konuya dikkat çekmek için üzerine düşeni yaptı. Otomotiv firma logoları da sosyal mesafeye dikkat çekmek için yeniden düzenlendi…

Firmaların yeni logolarını sizin için bir araya getirdi. Detaylar için okumaya devam edin…

Otomotiv Firma Logoları

Mercedes-Benz

otomotiv firma logoları mercedes

Mercedes-Benz, sosyal mesafeye dikkat çekmek için logosundaki çember ile yıldız arasına mesafe koydu. Mercedes yeni logosunu “mesafeye dikkat ettiğiniz için teşekkürler” notu ile paylaştı. Firma farkındalık için üzerine düşeni yapmış.

İkinci El Satılık Mercedes – Benz İlanları

Hyundai

hyundai-corona-virusu-logosu

Hyundai de farkındalık için üzerine düşeni yaptı logosunu güncelledi. Sosyal mesafe kuralını logosundaki elleri birbirinden ayırarak gösteriyor. Sonuç olarak bu hastalıkta ilk olarak temastan kaçınmak önemli. Firma yetkilileri de bu elleri ayırdıktan sonra yıkamaları iyi olur.

İkinci El Satılık Hyundai İlanları

Volkswagen 

vw corona logo

Volkswagen, logosunda iç içe geçen geçen “V” ve “W” harflerini sosyal mesafeye dikkat çekmek için birbirinde ayırdı. Logosunun altına “Sosyal mesafeye özen gösterdiğiniz için teşekkürler” notunu paylaştı.

İkinci El Satılık Volkswagen İlanları

Audi

audi-coronavirus-sosyal-mesafe-logosu

Audi, ikonik 4 halkasını sosyal mesafeye dikkat çekmek için birbirinden ayırdı. Şöyle karşıdan bakıldığında aralarında 1.5 metreden az mesafe olsa da farkındalık açısından gayet hoş bir görsel olmuş.

İkinci El Satılık AUDI İlanları

2. El Satılık Otomobil İlanları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here