Hyundai otomotiv şirketi herkesin bildiği üzere Asya’nın en büyük üreticilerinden biridir. Avrupa ve Orta Doğu’da dahil hiçte azımsanmayacak satış rakamlarına sahiptir. Fakat en çok satış rakamları nüfusa da bağlı olarak Çin’den gelir. Bu sebeple Hyundai şirketi, Çin devletine özel olarak, Yeni Hyundai Lafesta N Line modelini piyasaya çıkartacak.

Yeni Hyundai Lafesta N Line Tasarım ve Donanım Güncelleştirmeleri

Yeni Hyundai Lafesta N Line, bir önceki modeline göre birçok tasarım ve donanımsal geliştirmeler ile birlikte piyasaya da yerini aldı. İç ve dış tasarımı, tamamen yenilenen sportif aracın henüz donanımsal değişimleri açıklanmasa da çok fazla güncellemenin olduğunu söyleyebiliriz.

Hyundai’nin yeni trendi olan “N Line” donanım paketini her aracında sunmaya başladı.  Bu tasarım paketiyle birlikte Lafesta aracı adeta bir canavara dönüşüyor.

Dış Tasarım

Yeni Hyundai Lafesta N Line modelinin ön tasarımına baktığımızda geniş siyah renge sahip ve altıgen şekilde hava ızgaraları bizi karşılıyor. Bu hava ızgarasının üst kısmında ise iki adet gündüz LED’lerine sahip. Bu parlak ve siyah ızgaranın çerçevesi alttaki ince farlara kadar uzanıyor. Bu tasarım gerçekten “N Line” hissini kullanıcılara yaşatacak. Ayrıca ön tampondaki komple devam eden altıgen tasarım ile sportif görünüş zirve noktaya ulaşmış.

Bu sportif aracın jantları gerçekten hakkını verecek bir tasarımla geliyor. Ortasına N harfi bulunan paslanmaz çelik jantlara eşlik eden kırmızı fren kaliperleri, ortaya şık bir görüntü sunmuş.

Yeni Hyundai Lafesta

Aracın arka kısmında boydan boya uzanan kırmızı LED farlar ile birlikte siyah spoiler yeni modele farklı bir hava katıyor. Ek olarak aracın alt kısımdaki dörtlü egzoz çıkışı ve tampon tasarımı çok heybetli bir görünüm kazandırmış.

İç Tasarım

Yeni Hyundai Lafesta İÇ TASARIM

Yeni Sportif Lafesta’nın direksiyon simidinde yine “N” logosu gözümüze çarpıyor. Direksiyonun hemen arkasındaki büyük bir hayalet ekran konumlandırılmış. Aracın göğüs kısmında ise klima kontrolleri, telefon kablosuz şarj ünitesi, vites düğmeleri bulunmakta. Koltuklar ise deri ve süet kumaşlarından tasarlanmış kırmızı dikiş detayları ile büyülüyor.

Yeni Hyundai Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni Hyundai Lafesta

Yeni Hyundai’nin henüz teknik detayları tam anlamıyla açıklanmadı. Çin’de üretilecek olan bu modelin önümüzdeki aylarda satışa sunulması bekleniyor. Bazı sızıntılara göre motor özellikleri, 1500 CC ve 197 hp beygire sahip olacak.

Peki ya siz Yeni Hyundai Lafesta N Line modelini nasıl buldunuz?

Sıfır Kilometre Hyundai Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here