Yakışıklı Peugeot 3008, Artık Makyajlandı!

11
18347

Peugeot markasının yüzü haline gelen ve satış rakamlarıyla firma adına ciddi bir ivmelenme yaratan 3008 makyajlandı.

İlk çıktığı günden itibaren büyük ilgi gören ve SUV sınıfında ciddi bir pazar payına sahip olan 3008, şimdi makyajlı haliyle daha çok ilgi çekecek gibi görünüyor.

Fransız üretici Peugeot, yeni tasarımları ile oldukça ilgi çekti ve yenilenen imajıyla kendini çok daha başarılı bir yerde konumlandırmayı başardı.

Bu yeni tasarım dili ve teknolojik donanımların entegrasyonu noktasında en büyük kozu ise Peugeot 3008′ de kullandı.

Büyük beğeni ile birlikte iç mekandaki yaşam alanı, yeni nesil direksiyon ve günümüz teknolojik donanımlarını içinde barındıran 3008 makyajlı haliyle neler değişti sizler için araştırdık.

1Peugeot 3008 Tasarım Olarak Çağı Yakalıyor

Tasarım dili olarak, en büyük yeniliği burada gören model, sızdırılan fotoğraflara bakılınca özellikle ön ızgaralarında değişikliğe uğramış.

Led gündüz farlarının tampona kadar uzadığı kaplan pençesi formundaki yeni tasarım anlayışı diğer Peugeot modellerinde de kullanılmaya başlandı.

Arka kısmına baktığımızda çok büyük değişiklikler olduğunu söylemek zor, özellikle krom parçalarda artık ve üç boyutlu gibi görünen stop lamba grubunda değişiklikler söz konusu olmuş durumda.

2Peugeot İ-Cockpit Güncelleniyor.

 

Son dönemde Peugeot için mühendislik anlamında , en çok reklamı yapılan Markanın daha güvenli, daha konforlu ve daha teknolojik yaşam alanı sunma isteğini yansıtıyor.

Bu anlamda Makyajla beraber daha fonksiyonel ve büyük bir multimedya ekranı sunulacağı sızdırılan bilgiler arasında.

3Motorla İlgili Değişiklik Henüz Gündemde Yok.

Motor ile ilgili değişiklik şuan için mümkün gibi görünmüyor. Son dönemde kullanılan Eat6 ve Eat8 tam otomatik şanzıman ile gücüne güç katan 3008,

dizel ve benzinli motorlarıyla hem konfor hem ekonomi sunma konusunda oldukça büyük bir başarı gösterdi.

Sessiz çalışan motorları, tam bir ustalık eseri olmuş ve başarılı motor-şanzıman uyumu sayesinde çok daha başarılı bir araç üretme konusunda iddialarını sağlamış oluyorlar.

Henüz ne zaman ülkemize geleceği ve ya fiyatları ile ilgili bir zamanlama belirtilmiş olmasa da ülkemizde ki popülerliği düşünüldüğü zaman yüksek fiyatlı otomobil piyasası içerisinde yine başarılı satış rakamlarına ulaşacağı düşünmek hayal olmuyor.

İkinci el Peugeot 3008 ilanlarına bakmak için tıklayın.

Tekerinize Taş Değmesin.

11 YORUMLAR

  1. peugeot her alanda kendini geliştirmeye devam ediyor tasarımları özgün ve i-cockpitini geliştirerek büyük başarı kazandı gerçektende 😀

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here