Nissan, otomotiv dünyasının önde gelen markalarından biri olarak üretim hayatının geri kalanı gibi sözde yeni normale NV350 Caravan Office Pod ile adapte olmak için elinden geleni yapıyor. Bu sadece çevre dostu arabalar inşa etmek anlamına gelebilir ama dijital dünyaya geleneksel motor etkinliklerinin göç ettiği anlamını da taşıyor.

Geçen yıl gördüğümüz gibi, birden fazla büyük otomobil markasının etkinlikleri iptal edilmesi veya online lansmanlara dönüştü. Bu durum tam olarak dünyaca ünlü Tokyo Auto Salon ile 2021 yılında gerçekleşmeye devam edecek. Nissan bunu markasını yüceltmek adına daha iyi bir vitrin için büyük bir fırsat olarak görüyor. Nissan, Leaf gibi çevre dostu modellerin yanında gövde gösterisi yapacağı bir diğer model olan GT-R ile yaptığı marka tanıtımları yerine dijital ortama daha uygun bir araç üreterek dikkat çekmek istiyor.

Tasarımcı veya Fotoğrafçı İçin İdeal

Muhtemelen Nissan için dijital ekrana en uygun araç NV350 Caravan Office Pod olacak. Bu bir mobil ofis çalışma alanı ve mükemmel Covid dönemi için tasarlanmış. Bu minibüsün kargo alanında bir masa ve ofis sandalyesi bulunmaktadır ve açık yolda ‘kendilerini keşfetmek’ için serbest alan bulunuyor. Tasarımcı veya fotoğrafçı için idealdir. Bu mini ofis çok hoş görünüyor. Bir bilgisayarı çalıştırmak, cep telefonunu şarj etmek ve kahve yapmak için yeterli güç kaynağı var.

En iyi özelliği üst güneşlenme güvertesi olabilir. Şemsiye ve hasır şezlong ile tamamlanmış olan bu oda, öğle yemeği molanız için kaçmak için mükemmel bir yerdir. Veya NV350 karavanınızın arkasından dağınık masanızı kaydırarak uzun bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

NV350 Caravan Office Pod;

Bu işe yetmeyen ve olmadıklarına mutlu veya mutsuz olacağınız tek şey, öğle yemeğini buzdolabından çalacak ve en sevdiğiniz kupadan kahve yudumlarken bunu hiç görmediklerini söyleyen iş arkadaşlarının olmaması.

Nissan NV350 Karavan Ofis Pod ile Her Yerde Çalışın

Nissan NV350 karavan ofis pod kavramının ortaya ortaya çıkması ile her yerden çalışma olanağı mümkün hale gelmiştir. Profesyoneller ve açık hava meraklıları için bir iş aracında arkasından dışa doğru uzanan bir akıllı telefon kontrollü, geri çekilebilir çalışma alanı ile güçlendirilmiş bir NV350 modeli ile çalışmaya hazırsınız. Bir masaüstü bilgisayar ve hatta bir herman miller ofis sandalyesinin sığabileceği çağdaş bir iş istasyonu ile komple bütün haliyle rahat çalışmak isteyenlere kendi tarzınıza göre her yerde çalışmasına olanağı sağlar.

NV350 Caravan Office Pod

Siz iş raporlarını bitirirken kim evinden kaçıp günü güzel bir park ya da göl kenarı boyunca hayatı yaşayarak geçirmek istemez ki? Biraz wifi ile istediğiniz yerde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here