Can-am Ryker 900 Rally

Motosiklet sürmek için en güvenli tercih olan üç tekerlekli bir araç. Bu, çoğu motosikletçinin “arka bahçe cenneti” olarak adlandıracağı “Can-am Ryker 900 Rally”. Ne yazık ki, hepimiz motosikletçi değiliz, ancak başlamak için asla çok geç değildir.

Can-am Ryker 900 Rally

Ralli Varsa O Bizdendir.

Aslında bu bir motorsiket fakat 3 tekerlekli. İlk bakışta bizlerde bir batmobil edası uyandıran ryker 900 rally muhteşem sürüş dinamiklerine sahip. Üzerinde Rotax motor bulunan 3 silindirli 900cc lik  makinesi onu adeta bir canavara döndürmüş. Rotax motorun yüksek performans, üstün km/h performansı ve mutlak kanıtlanmış güvenilirlik konusundaki olağanüstü itibarı, onu eğlence dolu Can-Am Ryker serisi için tek seçenek haline getiriyor. 2 silindirli Rotax 600 ACE erişilebilir performansta son noktadır, 3 silindirli Rotax 900 ACE ise tercih edilen güç ve heyecan standardıdır.

Eğlence İçin Tasarlandı

Can-am Ryker 900 Rally Can-Am Ryker’da her yolculuk heyecan verici bir yolculuktur. Daha alçak bir oturma pozisyonu ile kendinizi yolda hissedeceksiniz, böylece dar dönüşlerin üstesinden gelebilir, her virajın üstesinden gelebilir ve her limite meydan okuyabilirsiniz.

Can-Am başlangıçta üç tekerlekli pazarına amiral gemisi olan Spyder ile girdi. Önde iki ve arkada bir tekerlek bulunan Spyder, kruvazör benzeri F3’ten tam turlu RT’ye kadar değişen üç donanım seviyesinde mevcuttur. Ryker daha sonra, Spyder modellerinin neredeyse yarı fiyatına saldırganlığa ve hıza hazır, atletik küçük kardeş olarak aileye katıldı. Ayrıca Can-Am, hem işe giderken hem de en sevdiğiniz çakıllı yolda gevşemeniz için eksiksiz bir paket sunmak üzere Ryker Rallisini tanıttı.

Sürmesi Kolay

Can-am Ryker 900 Rally Herkes eşi benzeri olmayan bir yolculuğu hak ediyor. Bu nedenle Can-Am Ryker, sezgisel bir döndür ve git şanzımanla ve vites değiştirme olmadan tasarlandı. Ayrıca, Araç Denge Sistemi (VSS), her yola sahip olabilmeniz için her zaman yerinde kalmanızı sağlar.

Elektronik gaz kelebeği kontrolüne bağlı bir elektronik yakıt enjeksiyon sistemi tarafından kontrol edilen güç, hızlı, kolay ve son derece sorunsuz bir şekilde kesilebilir. Dahası, üç sürüş modu boyunca, güç dağıtımı ve genel motor eğrisi, siz Eco’dan Sport’a ve son olarak da cehennemden-çıkış (mod) rallisine geçtiğinizde oldukça belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Her Zevk İçin Renkler

Çok çeşitli göz alıcı renklerde ve çekici tasarımlarda sunulan özel panel kitlerimizle sürüşünüze ekstra güç katın. Cesur, zarif veya sportif bir hava arıyorsanız, mükemmel görünümünüzü bulabilirsiniz.

Fiyatlar da ona göre tabi

2021 ryker 8.799 $ başlayan fiyatlarla ve 2021 ryker ralli sürümü 11.499$ başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

İkinci El Motosiklet Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here