Mercedes-Benz Vision EGXX Elektrikli Otomobillerin Geleceğini Şekillendirecek!

1Mercedes- Benz Vision EQXX, tasarımı ile ilgili yeni görüntüler paylaşıldı.

3 Ocak 2022 yılında resmi olarak sergileneceği duyurulan teknoloji, 2030 yılına tamamen elektrikli otomobil üretimine dönmeyi planlayan Mercedes- Benz için, ilklerin deneneceği ve elektrikli otomobillerin geleceğine şekil verecek yeniliklerin test edileceği bir özel bir otomobil olacak.

2Mercedes-Benz Vision, CES 2022 fuarında görücüye çıkacak.

Otomobil severlerin merakla beklediği elektrikli otomobil Mercedes- Benz Vision EQXX hakkında yeni haberler var. CES 2022 fuarında, 3 Ocak 2022 tarihinde resmen sergileneceği açıklamalarının ardından bu gelişmiş teknolojinin görüntüsü ile ilgili yeni detaylarda kamuoyu ile paylaşıldı.

Üreticisi için elektrikli otomobiller için yeniliklerin deneneceği bir platform görevi görecek taşıt için seri üretime geçilmesi düşünülmüyor.

3Mercedes- Benz Vision EQXX, 1000 km menzile sahip

Mercedes- Benz Vision 1000 kilometre menzile sahip ve tamamen elektrikli bir model. Mercedes- Benz yetkililerinden alınan bilgiye göre; EQS’ten yüzde 20 daha yüksek enerji yoğunluğuna sahip pil hücreleri kullanılıyor. Teknik altyapı ile ilgili daha ayrıntılı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Elektrikli otomobillerin uzun menzil kapasitesine sahip olması, gelecek için çözülmesi gereken önemli bir gereklilik. Hızlı hayatın içerisinde uzun mesafe yol alan insanlık; çağa ayak uyduracak güçte taşıtlara ihtiyaç duyuyor. Zamanın ihtiyaçlarına cevap verecek otomobiller için otomobil üretici firmalar çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada Mercedes- BENZ Vision EQXX’de geleceğe şık olacak teknolojilerin üzerine denendiği bir otomobil olarak varlık gösteriyor.

Mercedes-Benz Vision

4Mercedes-Benz Vision, Tasarımsal Çizgileriyle Şıklık Dersi Veriyor

3 Ocak 2022 Tarihinde, Amerika’nın Nevada Eyaleti’nde bulunan Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan, CES 2022’de resmi olarak tanıtılacak otomobilin, dış görünüşü ile ilgili paylaşım yapıldı.

Şıklık dersi veren Mercedes- Benz EQXX, gövde hatlarında, akışkan ve yumuşak çizgileri, keskin çizgilerle harmanlamış durumda. Kuyruk gibi tasarlanan uzun arka bölümüyle de dikkat çekiyor. Yüksek bir ihtimal, standart yan aynalar kullanılmış ve bu da teknolojik altyapıya ve görüntüsüne test köşe yapan bir özellik olmuş. Yüksek verimlilik ve menzil kapasitesi ile fark yaratan Mercedes- Benz EQXX, dört kapılı bir model.

Mercedes-Benz Vision

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Tekerinize taş değmesin.

    Mercedes-Benz Vision

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here