Mercedes-Benz Project Maybach, Arazilerin Şık Prensi…

1MERCEDES- BENZ PROJECT MAYBACH ARAZİLERİN ŞIK PRENSİ

Mercedes- Benz 1926 yılında Karl Benz’in şirketi Benz&Cie. Ve Gottlieb Daimler ’in şirketi Daimler Motoren Gesellschaft’ın birleşmesi ile kurulmuş, dünyanın önemli otomotiv ve motor üreticilerinden birisidir. Şirketin genel merkezi Almanya’nın Stuttgart şehrinde bulunuyor.

Ürünleri arasında otomobil, kamyon, otobüs modelleri ile içten yanmalı motorlar bulunmaktadır.

Mercedes- Benz, geçtiğimiz günlerde şık bir arazi aracını otomotiv severlerin beğenisine sundu. Arazilerin Şık Prensi Mercedes- Benz Project Maybach tasarımı ile göz dolduruyor.

2MAYBACH’IN TASARIMINDA, VİRGİL ABLOH’UN İMZASI VAR

Yüksek performanslı özel araçlar kervanını yepyeni bir Mercedes-Benz Modeli katıldı. Dünya Otomotiv Sektörünün öncü kuruluşlarından olan Mercedes- Benz, dikkat çekici bir konsept ile “Maybach geliştirdi.

Mercedes- Benz Maybach’ın tasarımına hayat veren ve kısa süre önce aramızdan ayrılan, Louis Vuitton tasarımcısı “Virgil Abloh”. Dünyanın en öne çıkan tasarımcılarından biri olarak gösterilen Abloh, Off- White adında bir markanın da kurucusu idi.

3Mercedes-Benz Project Maybach, DEV BİR İKİ KİŞİLİK ARAÇ

Maybach, dış gövdesi oldukça geniş ve özellikle ön gövdesi uzun olarak tasarlanmış bir araç. Tamamen elektrikli ve kaput bölümünde, bütünleşmiş güneş panelleri yerleştirilmiş ancak sadece iki kişinin kullanımı için uygun. Bu paneller sayesinde menzil kapasitesi artabiliyor.

Model, Amerika, Miami’de bulunan Rubell Museum’da sergileniyor. Ve geleceğin otomobil tasarımları için ilham veriyor. Modern ile Retro çizgileri buluşturan Maybach, lüksü araziye getiriyor.

4Mercedes-Benz Project AÇIKHAVAYA HARİKA ADAPTE OLUYOR

Sıfır emisyonlu lüks araç Mercedes- Benz Maybach, açık hava koşullarının üstesinden harika bir şekilde gelmek için tasarlandı. Üretileceği haberi, ilk olarak 2021 yılının Ekim Ayında verilen Mercedes- Benz Maybach, fütüristtik bir dünyanın gelecek vadeden doğa dostu ve doğanın sert şartlarına uyumlu şık arazi aracı olmaya aday.

Mercedes-Benz Project

Araç, önden arkaya doğru yaklaşık 20 fit genişliğindedir. Ve bu geniş ön gövdenin üzerindeki bütünleşmiş güneş panelleri, doğa koşullarını avantaja yani enerjiye çevirmektedir. Maybach’ın ticari marka çubuklu ızgarası, bir dizi safari tarzı ışığın yanı sıra ön plana çıkıyor. Eğimli, geniş ve şeffaf tavan çizgisi, sıra dışı görüntüsü ile taşıtın cazibesini artırıyor. Genel olarak aracın tasarımı ise şık ve minimalist ve kesinlikle sıfır emisyon ile doğa dostu.

İkinci El SUV İlanları

TRİNK SAT!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here