Ford GT Hayranlarına Müjde!

0
874

Ford GT ile Keyifli Bir Sürüş

Ford markasının amiral gemisi modellerinden biri olan GT, spor otomobil meraklılarının hayallerini süslüyor. Hafif gövdesi, ergonomik tasarımı ile yüksek performans sunuyor. Elbette spor bir otomobilden sürücünün temel beklentisi sürüş konforu ve performans olunca Ford GT mühendisleri bu konu başlıklarını çalışma planlarına odağına oturtmuş. Bu amaçla da giderek yaygınlaşan dijital ekran yapısını 10 inçe yükseltmiş.

Neden Daha Geniş Ekran

Geniş ekran, odaklanmayı ya da aradığını bulmayı kolaylaştırıyor. Yarış kokpitlerinden esinlenen mühendisler, geniş ve görüş açısına göre mükemmel şekilde uyum sağlayan bir ekran tasarlamışlar. Bununla kalmayan tasarım mühendisleri, ekranın özelleştirilebilir olmasını da sağlamışlar. Sürücü, 5 farklı modda ekranı ihtiyacına göre özelleştirebiliyor. Gt’de performansı üst seviyeye taşımak için düşünülen bu ekran düzenlemesi, alanında öncü olmasıyla da önemli.

Ford GT Hakkında Kısa Notlar

Ford’un GT modeli 1960’larda üretilmeye başlandı. 2006’da sonlandırılan Ford GT üretimi bu döneme kadar sınırlı sayıda üretildi ve kendini özel hissetmeyi bilen bir azınlığa seslendi. Yeniden üretilen GT’ler 2017 yılında satışa sunulmaya başladı. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here