Ford Focus tamamen yenilenen tasarımı ve teknolojik donanımlarıyla satışa sunuluyor. Hem spor bir görünüm hem de ağırlığını koyan güçlü bir yapı yeni Ford Focus’un tasarım anlayışını net olarak ifade ediyor. Sizin için hem tasarım hem de teknik detaylarıyla yeni Ford Focus’u incelemeye aldık.

Yeni Ford Focus Tasarım

Yeni Ford Focus’un tasarımı çok çekici. Zaten hem ülkemizde hem dünya genelinde çok tercih edilen bir binek araç olan Ford Focus son modelinde tasarım ekseninde öyle etkileyici detaylarla kendini revize etti ki ona sahip olmak gerçekten çok çekici bir hale geldi. Bu yeni tasarımda keskin hatlar vurgulandı.

Sesinizle her şeyi yönetebiliyorsunuz, daha ne olsun? Navigasyon, ses sistemi, havalandırma gibi araç içinde konfor sunan teknolojik detayları sesinizle komut vererek yönlendirebiliyorsunuz. Bu da özellikle seri bir biçimde ilerlerken size büyük bir konfor sunuyor.

Konfor Donanımları

Otomatik Park Sistemi: Park etmenin yarattığı stres hem acemi hem de çok deneyimli sürücüler için ortak bir sorundur. Ford Focus yenilenen teknik donanımında otomatik park sistemini öyle etkileyici biçimde geliştirmiş ki hem paralel hem de dikey park etmeyi sorun olmaktan çıkarıyor.

Daha Güvenli Sürüş: Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Şeritte Kalma, Sürücü Dikkat Sistemi gibi teknik başlıklar altında adeta insan hatasını minimize eden bir güvenlik anlayışı konusunda çok daha gelişmiş bir yapı var.

Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası:  Gece sürüş keyfini sıklıkla kaçıran arkadaki aracın farlarından gelen şiddetli ışığın parlaklığını azaltan otomatik kararan iç dikiz aynası teknolojisi tek başına yeni Ford Focus’un cazibesini arttırıyor.

Lastik Basınç Takip Sistemi: Güvenli sürüşün önündeki en önemli endişelerden biri, tahmin etmediğiniz bir anda ve genellikle de sizi çok zor durumda bırakacak yerlerde lastiğin inmesidir. Yeni Focus, lastik basınç takip sistemiyle sizi erkenden uyarıyor. Önlem almanız için zaman veriyor.

Ford Focus Özellikleri

Çok Keyifli Detaylar: Kör nokta uyarı sistemi, 6 vitesli şanzıman, gelişmiş eller serbest teknolojisi, otomatik uzun far yapısı, dinamik ön far sistemi, akıllı cihazlar için kullanım kolaylığı sunan saklama alanları, katlanan yan aynalar, yanlış yakıt kullanımını engelleyen kolay yakıt kullanımı yeni Ford Focus’un dikkat çeken diğer özellikleri. Sıfır kilometre ya da ikinci el Ford Focus almak üzere arabam.com ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Ford Focus İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here