Brabus OffRoad İçin iyi İş Çıkardı!

0
2346

Mercedes G500’ü mükemmel kılan detaylar Brabus’tan geldi…

Yıllardır Mercedes marka araçları modifiye eden Brabus, bu sefer OffRoad için kolları sıvadı.

 

Brabus İşini Biliyor!

Mercedes marka araçların far sistemi, iç ve dış aksesuarlar bazen de motor performansı açısında adeta orijinal modifiyeye sokan Brabus, müthiş bir 4X4 işi çıkardı. 

 

Mercedes’in OffRoad aracı G500, Brabus tarafından hem konfor hem de performans açısından güçlendirildi. Mercedes-Benz& Brabus işbirliğiyle geliştirilen arazi aracı G500, hemen her koşulda mükemmel performans sunmayı başarıyor. 4X4’ün çok ötesinde olan bu araç, zorlu doğa koşullarında ayakta kalabiliyor. 

 

Brabus& Mercedes-Benz G500 Hakkında

4×4 olan araç, 4.0 litrelik V8 motora sahip. TwinTurbo motor, 493 beygir güç üretiyor. 710nm tork değerine ulaşıyor. Mercedes arazi aracı sınıfında kendine yeni bir yer edinen Mercede G500’in içi ise mükemmel bir etki yaratıyor. Aracın iç mekanında kendinizi bilgisayar oyununda gibi hissediyorsunuz. İç mekandaki tasarım dili, çizgifilmlerden ya da bilgisayar oyunlarından esinlenmiş gibi. Bununla beraber fazlasıyla dijital ve güçlü. Ayrıca tüm iç mekan, kaliteli işçilikle kaliteli malzemelerle şekillendirilmiş.

 

Brabus G500 4X4 ile offroad deneyimi bir başka olacağa benziyor. 

 

Brabus Hakkında

Mercedes fabrika çıkış araçlarını Brabus adlı şirketle detaylandırır. Bu detaylandırma işlemi aracın konfor, güvenlik, performans ve tasarım konusunda mükemmelleştirilmesini kapsar. Yani Mercedes marka bir araç fabrikadan çıktıktan sonra farlar, jantlar, egzos, alt parçalar gibi pek çok detay Brabus tarafından eklenir. Brabus, Mercedes’in orijinal modifiye ve yedek parça sağlayıcısıdır. Mercedes&Brabus iş birliği ile bugün muhteşem konforlu, güvenli araçlar geliştiriliyor. Mercedes-Benz’in resmi modifiya firması Brabus, performans odaklı AR-GE çalışmalarıyla da ünlü. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here