Otomotiv sektörünün önde gelen online platformu olarak, oto ekspertiz sektörünün başarılı markası EFT Oto Ekspertiz ile güçlerimizi birleştirdik. Bu iş birliği sonucunda, arabam.com Oto Ekspertiz ismiyle yola devam edeceğimizi sizinle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Nisan ayı itibarıyla resmiyet kazanan bu birleşme sayesinde arabam.com Oto Ekspertiz çatısı altında bilgi ve deneyimlerimizi bir araya getirdik. arabam.com marka değeri ve EFT Oto Ekspertiz’in uzun yıllara dayanan sektör bilgisi ile Türkiye’nin pek çok farklı noktasında size hizmet vermeye başladık.

Bu birleşmenin ikinci el otomotiv sektörünü güçlendireceğinin altını çizen arabam.com CEO’muz Arda Ayvaz, “EFT Ekspertiz; tarafsız, profesyonel ve detaylı hizmet ilkesini gelişmiş teknoloji ve yazılımla bir araya getiren bir marka. Türkiye’nin en çok tercih edilen ekspertiz firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen EFT Oto Ekspertiz’in arabam.com markası altında birleşmesi tüketicilere birçok avantaj sağlayacak. Türkiye’nin otomobil dikeyinde kurulan ilk ikinci el araç ilan platformu olan arabam.com olarak sunduğumuz hizmetlere oto ekspertizi de dahil ederek ikinci el araç sektöründe müşterilerimize birçok hizmeti tek çatı altında sunuyor olacağız.” dedi.

Uzman gözünden detaylı hizmet” sloganıyla çıktığımız bu yeni yolda, büyümeyi ve ürün/hizmet çeşitliliğini artırmayı sürdüreceğiz. Yeni yapılanmamızla birlikte arabam.com Oto Ekspertiz; Adana, Afkyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova olmak üzere toplam 25 şehirde 56 ayrı noktada hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca önümüzdeki dönemde, franchise modeliyle oto ekspertiz hizmeti sunduğumuz noktaların sayısını da artırmayı hedefliyoruz. Heyecanımıza ortak olmak ve oluşturduğumuz avantajlı ekspertiz paketlerine göz atmak için sayfamıza göz atın!

arabam.com Oto Ekspertiz

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here