arabam.com İlk Bölgesel Etkinliğinde Antalya’da

0
2210

Araç alım-satım sürecini güven üzerinden yeniden tanımlayarak, Türkiye’de en çok tercih edilen dijital araç platformu olma yolunda hızla ilerleyen arabam.com, bölgesel kurumsal müşterileriyle buluşuyor!

İnternetten araba ilanı yayımlamak ya da internetten araba almak konusunu güvenli ve net bilgi kavramlarıyla sunabilmek önemli. Özellikle de kullanıcıda hakim olan en güvenilir araba ilanları sitesi arayışının altını doldurabilmek üzere ilanları denetleyebilen bir mekanizma sunabilmek ve ilan verenleri tanımak önem taşıyor.

Online olarak sahibinden ve galeriden sıfır ya da ikinci el motorlu taşıt ilanlarının paylaşıldığı arabam.com, güven odaklı bir platform olmayı önemseyerek genişliyor. Son yıllarda İstanbul dışından yayınlanan galeri ilanlarının sayısının artması ve söz konusu ilanların alıcılarda yarattığı güven ile daha geniş kitlelere ulaşan arabam.com, ilki Antalya’da olmak üzere bölgesel etkinlikler düzenleme kararı aldı.

16 şubatta Antalya Su Otel’de gerçekleşen etkinlikte, ortak bir otomobil tutkusuyla ilan veren galerilerle ilan platformu bir araya gelmiş oldu. 150’nin üzerinde katılımcının bulunduğu etkinlikte son bir yılda arabam.com’da site alt yapısı ve genel görünümünde daha fazla kullanıcı odaklı olmak üzere yapılan değişiklikler, artan trafik ve üye sayısı konuları üzerinde duruldu.

Etkinlikte 2016 yılında en çok ilan yayımlayan, en çok araç satan ve arabam.com ile uzun süredir çalışan galerilere arabam.com Güven Ödülleri paylaşıldı.

Arabam.com Güven Ödülleri `17 Antalya:

*İlan vermek için tıklayın.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here