Alfa Romeo Giulia eğlenceli kullanımı ve etkileyici görünümü ile alıcılar için mükemmel bir seçim olabilir. Alman üreticilere hoş bir alternatif olduğunu göstermekte ve eşsiz bir karaktere sahiptir. Motor yelpazesi mükemmel ve manuel bir seçenek bulamamak kötü olsa da, otomatik şanzımanı çok iyi. Mercedes ve Audi iç mekanlarının hayranları, Giulia’nın kabininin tamamen aynı standartlara uygun olmadığını görebilir. ancak Alfa’nın kompakt sedanının da beğenecekleri o kadar çok şey var ki yine de onları geri kazanabilir.

Alfa Romeo Giulia gibi otomobiller, otomobil pazarına yeni bir soluk getiriyor. Kompakt sedan sektöründe satılır ve ister basit bir model, ister lüks Speciale, sportif Veloce veya Quadrifoglio süper sedan konfigürasyonları seçin, genel  normuna harika bir alternatif oluşturmaktadır.

Giulia’nın bu rakipleri, pazarın herhangi bir yerinde satışa sunulan en başarılı arabalardan bazılarıdır. Bunların başında harika yol tutuşu ve rahat bir sürüş sunan BMW 3 Serisi , Mercedes C-Serisi lüksü ön plana çıkıyor ve Audi A4 bir teknoloji tutkunlarının rüyası.

Giulia Tasarım

Yakın zamanda Alfa Romeo, baş döndürücü tasarım sunma becerisini yeniden keşfetti  ve en yeni Giulia buna mükemmel bir örnektir. Zarif detaylarla, yolda dikkat çekiyor. Standart olarak 17 inç alaşımlar bulunurken, Speciale kaplama daha büyük 18 inçlik jantları, çift çıkışlı egzozları ve xenon ışıkları ile tanımlanır.

İçeride, kaliteli malzemelerin ve kaygan tasarımın Alfa premium cazibesini verdiği büyük adımlar atıldı. Özellikle bazı güzel kadranlar ve harika bir direksiyon simidi sayesinde şık ve sportif bir his veriyor. Kabinin geri kalanı, C-Serisi veya A4 kadar lüks hissettirmiyor, ancak temiz bir zarafet olduğuna şüphe yok. Malzemeler, Giulia’nın en büyük rakiplerindeki kadar kaliteli değil.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Alfa, 2020 Giulia’nın çok daha rekabetçi bir teklif olmasını sağlamak için iç mekan kalitesini ve teknolojisini güncelledi. İçeride, sadece orta konsol hem görünüm hem de his açısından çok daha birinci sınıf değil, aynı zamanda daha iyi görünen ve daha işlevsel yeni bir dijital enstrüman seti var ve bunların yanında büyük bir bilgi-eğlence ekranı da var. Apple Carplay  ve  Android Auto  bağlantısı, bi-xenon farlar gibi standart hale geliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here