Alfa Romeo’nun yelpazesi yavaş yavaş yeniden canlanıyor. Şık ve sevimli Stelvio, mükemmel Giulia’nın izinden gidiyor. Ancak Mercedes GLC , BMW X3 , Jaguar F-Pace ve hatta Porsche Macan gibi rakipleriyle zorlu bir mücadele yaşayacağa benziyor. Genel olarak, Alfa Romeo Stelvio, Alman kuruluşlarından sıkıldıysanız kesinlikle görülmeye değer. Pazarda başarılı olmayı hak ediyor.  Alfa Romeo’nun Stelvio’yu SUV ailesinin dünyasının spor otomobili olacak şekilde tasarladığı açıktır.

Stelvio Teknik Özellikler

Benzinli motor, 2.0 litrelik, dört silindirli, 197bhp veya 276bhp ile turboşarjlı bir ünite içerir. 2.000 rpm’den biraz fazla hissedilen geniş bir güç yayılımı sunuyor ve SUV’u ister arkadan ister dört tekerlekten çekiş olsun, 5,7 saniyede 0-100 km / s ulaşıyor Tüm otomobiller standart bir beş kapılı SUV gövdesiyle geliyor. Dört tekerlekten çekiş ve sekiz vitesli otomatik şanzıman, tüm otomobillerinde standarttır. Tek istisna, Lusso Ti süslemeli 187 hp 2.2 litrelik dizel üniteyi tercih etmenizdir. 2.0 litrelik turbo benzin ve 2.2 litrelik dizel, her biri iki güç çıkışı seçeneği ile sunuluyor. Super, Sprint ve Lusso Ti kaplamalar, 197bhp benzin ünitesi veya 187bhp dizel motorla birlikte gelir. Veloce, daha yüksek güçlü 276bhp benzin veya 207bhp dizelden yararlanıyor.

.

Hafifçe yenilenen Alfa, Stelvio’nun iç mekanına bir dizi hoş geldiniz iyileştirmesi getirdi. N deri kaplı vites kolu ve daha pahalıya kesilmiş orta konsol ile birlikte ew TFT aletleri, bir yukarı güncel dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, tüm çok daha prim hissi katkıda bulunur.

Stelvio ayrıca öncekinden çok daha fazla otonom teknoloji içeriyor. Tüm modeller hız algılamalı hız sabitleyici, aktif fren desteği ve sınıfındaki herhangi bir otomobilde bulunan en gelişmiş şerit algılama sistemlerinden birine sahip. Kısacası, Stelvio içerdiği teknolojide şu anda tam orada.

Apple CarPlay  ve  Android Auto  bağlantısı, arka görüş kamerası gibi artık standarttır ve Bi-xenon farlar da kit listesine eklenmiştir.

Her Stelvio 8,8 inçlik bir merkezi ekrana sahiptir. Tüm versiyonlar artık uydu navigasyon ile donatılmıştır. Cömert standart kit, bir DAB radyo, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı, Bluetooth ve sekiz hoparlörlü bir ses sistemi ile devam ediyor.

 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

  1. Çıktığı günden beri takip ediyorum salgından önce, gidip inceleme fırsatıda buldum hayran kalmıştım gördüğüm en iyi hissettiren araçlardan birisi…. Belki bir gün..

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here