2022 Ford Ranger, Ford Yeni Nesil Ranger Modelini Tanıttı!

YILLARIN FORD RANGER’I KENDİNİ YENİLEMEKTEN ASLA VAZ GEÇMİYOR

2022 Ford Ranger

Ford Ranger, Ford’un ürettiği ve dünyanın farklı coğrafyalarında, doğa şartlarına ve tüketici taleplerine göre, farklı modelleri üretilen bir araçtır: Küresel olarak satışta olan Ford Ranger “T6”, Mazda ile ortaklaşa geliştirilen “uluslararası” versiyonu ve 2011’den önce satışta olan Ford Ranger “Amerika” versiyonu mevcuttur.

Ford, yeni nesil Ranger’ı geçtiğimiz günlerde tanıttı.

1RANGER’IN HAFİF KAMYON ŞASE MİMARİSİ ÖZELDİR!

1983 yılında, “Ford Ranger” ismi öncelikle hafif kamyonlar için kullanıldı. Ranger’in şehre de adapte olan pikap olarak tabir edilen hafif kamyonlarının “hafif kamyon şase mimarisi” üretimi boyunca geniş yelpazede temel teşkil etti.

Yılların Ford Ranger’i, geçtiğimiz günlerde yani, 2021 yılında, Kasım Ayının son haftasında, yeni modeli ile yeniden otomobil severlerin beğenisine sunuldu.

2YENİ NESİL FORD RANGER DAHA GENİŞ

Ford, uzun süredir beklenen Ranger’ın yenilenmiş versiyonunun tanıtımı geçtiğimiz günlerde yaptı. Daha geniş ve ihtişamlı bir gövde ile gelen bu yeni modelin aks mesafesi 50 milimetre ebadında genişletilmiş durumda.

3RANGER, 3.0 LİTRELİK TURBO DİZEL V6 MOTOR ÖZELLİĞİ İLE KAPASİTE ARTIRDI

Motor seçeneklerinde bulunan 2,5 litrelik dizel motorların yerini bu yeni model Ranger ’de 3,0 litrelik hacme sahip turbo dizel V6 motorlar aldı. Dizelde sunulan bir diğer alternatif ise çift turbolu seçenekleriyle 2,0 litrelik motor.

410 İLERİ OTOMATİK VİTES ÖZELLİĞİ, OPSİYONEL OLARAK SUNULACAK

Araçta tüm motorlar 6 ileri vites seçeneğiyle alınabilecekken 10 ileri otomatik vites seçeneği opsiyonel olarak sunulacak.

52022 Ford Ranger İÇ TASARIMI ÇOK ÇARPICI

Standart olarak dijital gösterge paneli ile gelecek olan yeni nesil Ford Ranger ‘da 10,1 inç ile 12 inç arasında değişen bir multimedya ekranı seçeneği mevcut. Arazi şartlarının zorluklarına, tüm konforu ile hazırlıklı olan Ranger, iç tasarımını yanında; araç dışında bulunan matrix LED farlar ile de cazibesini ortaya koyuyor.

360 derece kamera sistemi ile kullanıcısı için işleri daha da kolaylaştıran bu zor yolların konfor abidesi araç, hem çetin doğaya hem de rakiplerine gözdağı veriyor.

Ford Ranger

62022 Ford Ranger, TASARIMI İLE İLHAM KAYNAĞI

Yeni nesi Ford Ranger, eşsiz omurgası ile diğer araba modellerine de ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor. Volkswagen’in Amarok modeline de o eşsiz omurgası ile yakın zamanda can verecek.

İkinci El Ford Ranger İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

 

2022 Ford Ranger

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here