2021 Seat Ateca’dan ilk teaser geldi!

0
4153
Seat Ateca

2016 yılından bu yana Seat SUV ailesinin üyesi olan Ateca’dan 2021 yılı için ilk teaser geldi! Resmi kaynaklardan gelen teaserla beraber, tanıtım tarihi de belli oldu.

İspanyol üreticinin SUV ailesine 2016 yılında katılan ve ilk üyelerinden biri olan Ateca’nın makyajlanan 2021 modelinin ilk görüntüsünde arka kısmına odaklanılmış. Teaser görüntüsünde stop lambalarının inceldiği ve daha sofistike bir görünüme kavuştuğu dikkat çekiyor. “Ateca” etiketinin yazı fontunun da değiştiği daha zarif bir görünüme kavuştuğunu belirtmeliyiz. Yenilenen difüzörü de daha sade bir görünümle bizi karşılıyor.

2021 Ateca’nın beklenen değişimleri

Öncelikle arka kısımda karşılaştığımız zarif dokunuşların tanıtımıyla beraber ön tarafta da yakalanacağını beklediğimizi söylemeliyiz. Teknolojisinin de yenileneceği bilinen 2021 Ateca’nın kokpit bölümünde bilgi-eğlence sistemi ve sürücü destek sistemleri çevresinde kendini hissettireceğine şüphe yok. Kaputun altında hibrit destekli parçalarını görmeyi beklediğimiz Ateca için önümüzdeki hafta tüm detaylar belli olacak. 15 Haziran’da tanıtılması planlanan makyajlı Seat Ateca, yeni teknolojilerin yanı sıra kozmetik dokunuşlarıyla karşımıza çıkacak.

2017 Yılında Avrupa’nın Satın Alınacak En İyi Aracı olarak seçilen Seat Ateca için tüm gelişmeleri bizimle takip edin.

2.el Seat Ateca ilanları için hemen tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here