Volkswagen T-Roc Cabriolet 2019

3
7034
Volkswagen T-Roc Cabriolet 2020 hakkında güzel haberler var: 2020 VW T-Roc Cabriolet, SUV ve cabrio karması tasarımıyla iki farklı segmentin kesişme noktası gibi.

Volkswagen T-Roc Cabriolet 2020 hakkında güzel haberler var: 2020 VW T-Roc Cabriolet, SUV ve cabrio karması tasarımıyla iki farklı segmentin kesişme noktası gibi.

Haberimiz, Volkswagen T-Roc Cabriolet hakkında eme önce 2020 Volkswagen T-Roc Cabriolet görsellerine bakalım…

 

Volkswagen T-Roc Cabriolet 2020

Volkswagen T-Roc CabrioletVolkswagen’in yeni kompakt sınıf cabrio SUV modeli T-Roc, şimdiden dikkatleri epeyce bir üzerine çekti. Frankfurt otomobil fuarında tanıtılan otomobil, hem SUV hem cabrio sevenlerin ilgisini çekecek bir tasarımla sunuluyor.

Kompakt sınıfa yepyeni bir soluk getiren bu otomobil, belki de gelecek nesillerin öncüsü olacak. Kompakt SUV sınıfının yeni cabrio SUV’u T-Roc Cabriolet’te bulunan kumaş tavan 9 saniyede açılıyor.

Volkswagen T-Roc CabrioletSürüş sırasında tavan, aracın 30km/s’ye kadar olan hızlarda açılıp kapanıyor. Bu, cabrio açılır tavan teknolojisi için oldukça iyi bir skor.

T-Roc Cabriolet’in diğer bir özleliği de arka koltukların arkasına kadar genişletilebilen devrilmeye karşı koruma sistemi. Sistem, belirlenmiş bir yanal ivme ya da araç eğiminin aşılması halinde devreye girerek arka koltuk kafalıklarından yukarı doğru fırlıyor.

Volkswagen T-Roc Cabriolet’in İçi

Dikkat çekici bir özellik de T-Roc Cabriolet’in ön cam çerçevesinin de mukavemetinin optimizasyonu. Burada selefine göre artırılmış mukavemet görüyoruz.

Volkswagen T-Roc Cabriolet 2020 modelinin içinde isteğe bağlı olarak MIB3 bilgi ve eğlence sistemi yer alırken 8 inçlik ekran da var.

Marka tarafından yapılan açıklamada 11.7 inçlik multimedya ekranının isteğe bağlı olacağı, belirtiliyor.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Motor Özellikleri

Önden çekişli aktarmaya sahip olan T-Roc Cabriolette 6 ileri manuel şanzımanlı 115 HP’lik 1.0 litrelik TSI veya 7 ilei DSG’li 150 HP’lik 1,5 litre TSI benzinli motor seçenekleri yer alıyor.

VW T-Roc Cabriolet Ne Zaman Satışa Çıkacak?

2020 yılının ilk bahar aylarında T-Roc Cabriolet Avrupa’da pazara sunulması planlanıyor.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here