Yeni Volkswagen Golf Beklentileri Karşılıyor mu? 

1
764
Yeni Volkswagen Golf

Yeni Volkswagen Golf modern, yenilikçi ve sıra dışı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Klasik Volkswagen çizgilerinden daha cesur çizgilere sahip olan Yeni Volkswagen Golf  yeni bir tasarım felsefesinin temellerini oluşturuyor. Yeni nesil hybrid teknolojisiyle verimliliği ön planda tutan Yeni Volkswagen Golf beklentileri karşılıyor mu? Bu soruyu sizin için cevapladık. 

Hybrid Motor Teknolojisi Gerçekten Verimli mi? 

Mild Hybrid teknolojisine sahip yeni eTSI motorlar 48V’luk Lithium-ion bataryadan güç alıyor. Aktif silindir kapama sistemi sayesinde aracın ekstra bir güce ihtiyaç duymadığı durumlarda dört silindirden ikisi otomatik olarak devre dışı kalıyor ve bu sistem %16 yakıt tasarrufu sunuyor. Mild Hybrid  teknolojisi Yeni Golf’ün yüz kilometrede ortalama 0.4 litre daha az yakıt tüketmesini sağlıyor. Performansın ve düşük yakıt tüketiminin bir arada sunulduğu Yeni Golf oldukça verimli ve keyifli sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Yeni Volkswagen Golf

1.0 eTSI 

1,0 litreli mild hybrid benzinli üç silindirli motor 110 PS güç ve 200 NM tork üretiyor. 7 ileri DSG otomatik şanzımana sahip olan otomobil 0-100 km hızlanmasını 9,9 saniyede tamamlayıp maksimum 202 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 5 litre ve şehir dışı kullanımda 3,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 4 litre yakıt tüketiyor.

1.5 eTSI 

1,5 litrelik dört silindirli benzinli mild hybrid motor 150 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. Şehir içi kullanımda 5,7 litre ve şehir dışı kullanımda 3,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karışık kullanımda ortalama 4,5 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Volkswagen Golf verimli ve performanslı motoruyla beklentileri karşılamayı başarıyor. eTSI motor ve DSG otomatik şanzıman oldukça akıcı ve konforlu bir sürüş sunuyor. 

Yeterince Konforlu mu? 

Yeni Volkswagen Golf

Yeni Volkswagen Golf tamamen yenilenen iç tasarımıyla oldukça modern ve sportif bir yaşam alanı sunuyor. Önceki nesil Golf modellerine göre çok daha teknolojik ve yenilikçi çizgilere sahip olan Yeni Volkswagen Golf oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yeni Golf’ün koltukları oldukça konforlu görünüyor. Yolcuları kavrayan sportif koltuklar oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor.

Dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı bir bütün şeklinde oldukça etkileyici görünüyor. Yüksek görüntü kalitesine sahip olan bu ekranlar oldukça akıcı ve hızlı çalışıyor. Sürüş modlarına göre birçok farklı animasyon ve grafik seçeneği sunan dijital ekranlar oldukça keyifli ve kişisel bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. 

Yeni Volkswagen Golf’ün aydınlatma sistemleri oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. İnce bir led şerit ile birleşen Led Matrix farlar oldukça modern ve sportif görünüyor. 3 farklı aydınlatma modu sunan adaptif farlar karşı şeritteki araçları algılayıp ışık şiddetini otomatik olarak ayarlıyor. Dinamik led arka stoplar otomobilin arka yüzünün oldukça hareketli görünmesini sağlıyor. Gelişmiş güvenlik sistemlerine ve sürüş destek asistanlarına sahip olan Yeni Volkswagen Golf rahat etmenizi ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Konforunuzu ve güvenliğinizi önemseyen Yeni Golf bu konuda beklentileri karşılamayı başarıyor.

Fiyatını Hak Ediyor mu?

Yeni Volkswagen Golf  289.200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Araç fiyatlarında yaşanan artışlar her aracın fiyatını sorgulamamıza sebep oluyor. C segmentinde yer alan Yeni Volkswagen Golf bu fiyata alabileceğiniz en iyi sıfır kilometre araçlar arasında yer alıyor. Yeni nesil verimli motoruyla performansı ve tasarrufu aynı anda sunan otomobil konfor donanımlarıyla oldukça rahat etmenizi sağlıyor. Sportif ve modern bir tasarıma sahip olan Yeni Volkswagen Golf keyifli ve sportif sürüş dinamikleriyle takdiri hak ediyor.   

Golf İlanları 

1 YORUM

  1. golf 8 mi almalıyım yosa t rock benim bel fıtığım var uzun seyahatlarde yorulup konsantrasyonumun bozulmaması gerekir.ayrıca 4 kişilik aileyiz bildiğim kadarıyla t rock un arkasına 3 kişi binmemiyor ama golfa binebiliyor golg ile trockun konforları aynımı hangisini almalıyım ikisi arasındaki farkları e postama bildirirseniz sevinirim teşekürler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here