Yeni Renault Megane RS Tutkulu Hatchback 

0
1967
Renault Megane RS

Yeni Renault Megane RS yüksek performansı ve sportif sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Hırçın görünümü ve atletik çizgileriyle son derece sportif bir tasarıma sahip olan Renault Megane RS karakteristik bir otomobil sahibi olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Yeni özellikleriyle çok daha konforlu hale gelen ve uzun yol kullanımı için de oldukça uygun olan Megane RS rahat ve keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor.

Renault Megane RS Özelikleri ve Performans 

Renault Megane RS

Yeni Renault Megane RS oldukça etkileyici bir motorla sunuluyor. 1,8 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 300 PS güç ve 420 NM tork üretiyor. Altı ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip olan otomobil 0-100 km hızlanmasını 5,7 saniyede tamamlarken maksimum 255 km hıza ulaşıyor. EDC şanzıman bazı kullanıcılar için kafa karışıklığı yaratsada teknik verilerine bakıldığında gayet tatmin edici görünüyor. 1.8 litrelik motor performansı ile oldukça keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor.

Renault Megane RS

Hot Hatchback otomobiller arasında tasarımı ve performansıyla dikkat çeken Yeni Megane RS rakiplerine kıyasla çok daha hırçın sürüş dinamiklerine sahip. Önceki versiyonlarına göre daha büyük disklere ve gelişmiş bir fren sistemine sahip olan otomobil yüksek hızlarda bile güvenli bir şekilde durmanızı sağlıyor. Geliştirilen ağırlık dağılımı otomobilin çok daha stabil olmasını sağlıyor. Özellikle keskin virajlarda oldukça net bir performans sergiliyor. Hızlı ve sportif sürüş dinamiklerine sahip karakteristik bir hatchback otomobil sahibi olmak istiyorsanız Yeni Renault Megane RS sizi gerçekten mutlu edecektir. 

Konfor ve Teknoloji

Renault Megane RS

Standart Megane modelleriyle aynı iç yaşam alanına sahip olan RS ailesi son güncellemelerle beraber çok daha sportif ve teknolojik bir görünüme kavuştu. RS serisine özel karbon ve krom detaylar otomobilin iç mekanına çok daha sportif bir hava katıyor. RS logolu Alcantara Recaro koltuklar oldukça heyecan verici görünüyor. Recaro koltuklar sürücüyü kavrayan yapısıyla yüksek hızlarda ve virajlı yollarda bile oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor.

Standart Megane modelleriyle aynı genişliğe sahip olan iç mekan uzun yolculuklarda bile rahat etmenizi sağlıyor. Özel olarak geliştirilen süspansiyon sistemi darbeleri sönümleyip konfor kaybını en aza indiriyor. Önceki RS modellerine göre daha rahat ve konforlu bir iç mekana sahip olan Megane RS performans ile konforu bir arada sunuyor. 

LED farlar, çift bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı koltuklar, BOSE stereo ses sistemi, çok yönlü park sensörleri ve geri görüş kamerası; hız sabitleyici, acil durum yardımı ve şeritten ayrılma uyarısı gibi özellikleri otomobili çok daha konforlu hale getiriyor. 

9.3 inç dokunmatik multimedya ekranı ve yeni 10 inçlik dijital gösterge sistemi iç yaşam alanına modern ve teknolojik bir görünüm kazandırıyor. Sürüş modlarına göre özelleştirilebilen dijital gösterge ekranı üzerinden aracın tüm bilgileri anlık olarak sürücüye iletiliyor. 

Yeni Renault Megane RS Rakiplerini Zorlayacak Gibi Görünüyor 

300 HP güce sahip olan Yeni Renault Megane RS rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor. Karakteristik sürüş dinamikleriyle oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunan otomobil sınıfındaki diğer Hot hatchback modelleri karşısında rekabeti kızıştırıyor. Özellikle Golf-R ve Honda Civic Type-R karşısında performansı merak ediliyor. Rakiplerine kıyasla daha yumuşak çizgilere sahip olan otomobil yolda diğer sürücülere sürpriz yapmak için oldukça uygun görünüyor. Hızlı, konforlu ve sportif bir hatchback otomobil arıyorsanız Yeni Megane RS bunları fazlasıyla karşılıyor.

Yeni Renault Megane RS Fiyatı 

2021 Model Yeni Renault Megane RS 50.000 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Ülkemizde ne kadara satılacağı henüz belli olmayan Yeni Renault Megane RS’in fiyatının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Güncel döviz kuruna ve vergilere bağlı olarak ülkemizdeki fiyatı farklılık gösterebilir. 

Renault İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here