Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe İncelemesi 

0
2309
BMW M440i

Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe kendine has sürüş dinamikleri ve yüksek performansıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. BMW’nin yeni nesil tasarım felsefesinin öncü modellerinden biri olan Yeni M440i modern çizgileri ve keskin hatlarıyla oldukça sportif görünüyor. Dikey böbrek tasarımı ve kaslı ön tampon otomobilin ön yüzünün agresif görünmesini sağlıyor.  Geniş LED arka stoplar, büyük egzoz uçları ve piano black arka difüzör otomobilin sportif ruhunu ön plana çıkarıyor.

Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe Performans ve Sürüş Dinamikleri 

BMW M440i

BMW M440i xDrive Gran Coupe yüksek performansı ve sportif sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. BMW M ailesinin agresif ve dinamik köklerini barındıran M440i xDrive her koşulda maksimum güç ve performans sağlıyor. 3.0 litrelik TwinPover sıralı 6 silindir benzinli motoru 387 HP güç ve 500 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 4,7 saniyede tamamlayan BMW M440i xDrive maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış. BMW M440i xDrive Gran Coupe şehir içi kullanımlarda 10.5 litre, şehir dışı kullanımlarda 6.9 litre ve karma kullanımlarda ortalama 8.2 litre yakıt tüketiyor. 

BMW M440i

Adaptif M süspansiyon sürüş dinamiklerinize ve yol durumuna göre uyarlanır. Sürüş modlarına göre aracı dilediğiniz zaman konforlu, sportif ve dinamik hale getirir. Sport moduna aldığınızda süspansiyonlar sertleşir ve yol tutuşunu arttırır. Normal modda konfor odaklı çalışır. Adaptif süspansiyon sistemi aracın sürüş dinamiklerini dilediğiniz zaman kişiselleştirmenizi sağlar.

Servotronic spor direksiyon manevra kabiliyetinizi ve sürüş hakimiyetini arttırıyor. Özellikle şehir içi kullanımlarda ve dar alanlarda daha az eforla direksiyonu kolayca döndürebilmenizi sağlıyor. Bu sayede çok daha net ve hızlı manevra imkanı sunuyor. Virajlarda direksiyon tepkisini daha net hale getirip keskin virajlarda güvenli bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor.

BMW M440i

8 ileri Steptronic sport şanzıman seri ve akıcı vites geçişleriyle performansı ve konforu bir arada sunuyor. Direksiyon arkasındaki vites kulakçıkları hızlı vites geçişlerine olanak sağlıyor. Bu sayede yüksek hızlarda elinizi direksiyondan çekmeden seri bir şekilde vites değiştirme imkanı sunuyor. 

Güçlü ve yüksek performanslı bir otomobilin güvenle durdurulabilmesi için güçlü bir fren sistemi gerekiyor. M Sport frenler tam olarak bu görevi yerine getiriyor. Ön tekerlerde dört pistonlu ve arka tekerlerde tek pistonlu M logolu mavi kaliperler oldukça sportif görünüyor. Büyük fren diskleri otomobilin güvenli bir şekilde durmasını sağlıyor. M Sport frenler kötü hava ve zemin koşullarında bile görevini başarılı bir şekilde yerine getiriyor. 

Konfor ve Teknoloji 

Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe, sportif çizgilerin yeni nesil teknolojilerle uyum içerisinde harmanlandığı modern iç mekanıyla oldukça konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Geniş dijital gösterge ekranı ve multimedya ekranı ön konsolun son derece modern görünmesini sağlıyor.  İç mekanda kullanılan krom detaylar sportifliği öne çıkarıyor. 

12,3 inç gösterge ekranı ve 14,9 inç dokunmatik multimedya ekranı yüksek görüntü kalitesi ve hızlı arayüzüyle öne çıkıyor. Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı desteği mobil cihazlarınızı kolayca otomobile entegre etmenizi sağlıyor. Head-Up Display donanımı ile sürüş bilgileri ön cama yansıtılıyor.  360 derece çevre görüntüleme sistemi 3D görüntü oluşturuyor. Yüksek çözünürlüklü kameralar rahatça geri manevra yapmanızı ve park etmenize yardımcı oluyor.

M sport koltuklar oldukça dinamik bir oturma pozisyonu sunuyor. Yan destekleri virajlarda oturma pozisyonunuzu korumanızı ve her koşulda rahat etmenizi sağlıyor. Özellikle kırmızı ve siyah renk kombinasyonu iç yaşam alanını çok daha sportif bir görünüme kavuşturuyor. 

Direksiyon ve şerit kontrol asistanı, acil durdurma asistanı, şeritte tutma asistanı, park asistanı ve geri sürüş asistanı gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe Fiyatı 

BMW M440i xDrive Gran Coupe ülkemizde 2.321.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İkinci El Araba İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here