Yeni Bir Boyut | BENTLEY MULLINER BACALAR

0
2462

Bentley Mulliner yepyeni bir Bentley Bacalar yarattı. Bu Grand Tourer, modern çağın en değerli iki kapılı Bentley otomobili ve iki koltuklu dış mekan lüksünün nihai ifadesi olarak tanımlayabiliriz. Dünyanın en eski kroser geliştiricisi Bentley Mulliner, kroser geliştirmeye bu araçla geri dönüyor.

Bu şaşırtıcı sınırlı sayıda üretilen model yalnızca 12 adetten oluşacak, böylece nadirlik ve ayrıcalıklı, mükemmel lüks ve şaşırtıcı bir araç performansı kullanıcıları bekliyor olacak.

bentley bacalar

Bentley Bacalar – Gelecek İçin Dinamik Tasarım

Bacalar, ödüllü EXP 100 GT’nin tasarım DNA2sına dayanılarak özel bir şekilde tasarlandı. Bentley tasarımcılarının bugüne kadar en dinamik biçimdeki bu modeli Bentley’i olağanüstü yeni yüzyıla doğru itmiş. Her modelin dış görünümü, nadir boya seçenekleri, dış cephe uygulamaları ve tasarım temaları ile kullanıcılar kendilerine göre bir kişiselleştirme yapabilecekler.

Bentley Bacalar – Akılalmaz Bir Kokpit

bentley bacalar

Bacalar’ın kabininin içinde Bentley ustaları eşi benzeri olmayan bir kokpit yarattı. Bacalar’ın mimarisi, Bentley Mulliner tasarımcılarının yalnızca iç ve dış mekanı harmanlayan değil, aynı zamanda iki koltuklu spor araba karakteri vurgulayan bir kokpit tasarımı yaratmayı başardılar. Kapı panellerine girmeden önce dik açılı bir orta konsoldan ön panele doğru akan hatlar ilk dikkat çeken şey. Bunlar daha sonra koltukların arkasındaki benzersiz tasarımlı, yarı kapalı bagaj bölmesine doğru devam ediyor. Bu iki bagaj bölmesi koltukları kaplayarak gerçek bir iki koltuklu kabin oluşturmuş.

Gelişmiş Kontrol Paneli

Bacalar’ın gösterge panelinin kalbinde, gelişmiş, tamamen dijital, sürücü odaklı bir gösterge paneli yer alıyor. Ünlü Bentley döner ekran da bunlara dahil. Bu dijital MMI ekran, Bentley tarafından müşteri tarafından yapılandırılabilen bir ana ekranla zarif bir şekilde tasarlanmış. Bu ekran yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ortaya çıkaran nadir Riverwood kaplamaya sahip. Yapılandırılabilir üç pencere, telefon, medya ve navigasyon gibi sürücünün tercih ettiği işlevleri görüntüleyebilir. Ara yüz, yapılandırılmış ve izlemesi kolay menülerle bir akıllı telefon gibi çalışacak şekilde tasarlanmış.

Bugüne Kadarki En Özel Yapım Aracı

bentley bacalar

Bir Bacalar’a sahip olmak, Bentley’in heyecan verici ilk yıllarına dönüşü temsil eden bir keşif yolculuğunun başlangıcıdır ve araç sahiplerinin hayallerindeki arabayı şekillendirmelerine yardımcı olur. Değerli kaplamalar ve benzersiz yüzeylerin kullanımından sürücü kontrollerine, her koltuktaki benzersiz Bacalar logosunu işlemek için gereken 148.199 ayrı dikişe kadar Bacalar’ın her bir öğesi, derinlik ve ayrıntıyla ,dikkatli ve titiz bir şekilde tasarlandı. Sahipler, bir Bentley’de daha önce görülmemiş ayrıntıları ve parçaları Bacalar’da bulacaklar.

Üretilecek 12 Bacalar , kullanıcılar ve Bentley Mulliner ekibi ile birlikte benzersiz bir şekilde belirlenecek. Daha önce hiç görülmemiş boya seçenekleri, dış işlemler, iç kaplamalar ve malzemeler, Bacalar’ı gerçek GT hazzı yaşatacaktır.

Kaynak: Bentley Motors

 

Bentley Satış Rakamları

Satılık Bentley Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here