Volkswagen Elektrikli Otomobil Üretiminde Gaza Bastı

0
568
Volkswagen Elektrikli Otomobil Üretiminde Gaza Bastı

Volkswagen elektrikli otomobil üretiminde gaza bastı. Alman otomobil devi yeni nesil talepleri karşılamak için durmaksızın çalışıyor. Sürekli olarak elektrikli araç ürün gamını genişletiyor. Ayrıca bir yandan üretim ve yazılım süreçleri için de durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Son olarak ise Almanya’da yer alan fabrikasında rekor sayıda üretim gerçekleştirdi. Sadece 5 gün içerisinde 7 bini aşkın elektrikli otomobil üretti. Üstelik şirketin elektrikli araçlarına ilgi de sürekli artış gösteriyor. Hal böyle olunca Alman otomobil devi de ivmeyi artırıyor. Son başarısının gerçekleştiği tesisi ile de yeni bir rekora merhaba demiş oldu.

5 Günde 7 Binden Fazla Araç Üretimi

Volkswagen Elektrikli Otomobil Üretiminde Gaza Bastı

Yapılan tüm paylaşımlar gösteriyor ki Volkswagen elektrikli otomobil üretimi noktasında sınır tanımıyor. 7-11 Kasım haftasında fabrikada 7 bin 100 adet tamamen elektrikli otomobil üretimi tamamlandı. Bu durum günde yaklaşık 1 bin 400 adet aracın üretildiğine işaret ediyor.

Volkswagen Elektrikli Otomobil Üretimi Vizyonu

Volkswagen Elektrikli Otomobil Üretiminde Gaza Bastı

Alman otomobil devi bu hızla devam ederse hedeflerine kolaylıkla ulaşacak gibi. Marka son açıkladığı verilerde yıllık yıllık 330 bin adetlik üretim hedeflediğini söylemişti. Ancak şu anda üretim hızı bunun üstüne bile çıkmanın mümkün olduğu sinyalini veriyor. Ayrıca Volkswagen her geçen gün içten yanmalı araçların yanına elektriklileri eklemek için çalışıyor. Hatta bazı fabrikalarda şu anda sadece elektrikli araçların üretimi gerçekleşiyor.

Sıfır KM Volkswagen Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here