TOGG Konsept Cihazı Beyond X’i CES 2023 Fuarı’nda gösterdi. Bu etkinlikte çok ilginç ve geleceğe ait gibi görünen konsept ortaya çıktı.

Konsept Tasarım Beyond X

Beyond X kapsülü TOGG ve Pininfarina ortaklığından ortaya çıktı. TOGG gelen kişilere sürdürülebilir ve mobilite geleceği yaşatmak için çaba sarf etti. Firma bu kapsamda CES 2023 de konseptini tanıtırken fuar alanına gelen kişileri büyük bir LED ekran ile karşıladı. Fuara gelenler 15 metre uzunluğunda ki LED ekrandan oluşan bu tünele Beyond X ile beraber girdi.

CES 2023 Fuarı’nda ilk defa gösterilen konsept tasarım için Twitter da bir paylaşım yer aldı.

Konsept tasarıma dışardan baktığımızda geleceğe ait gibi görünmekte. Şu an için herhangi bir araca benzemeyen konsept tasarım, fuardakilere ilginç bir deneyim yaşattı.

TOGG Beyond X’e geleceğin ekosistemini kurma amacının bir parçası olarak bakıyor. Geleceğe yönelik ürünler geliştirmek isteyen firmanın konsept tasarımı da bunun bir parçası.

Akıllı Şehir vizyonunun bir parçası olarak gösterilen Beyond X bir cihazdan çok daha fazlası. Bu şekilde tanıtımı gerçekleşen konsept kullanıcılara benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Firma şu an için resmi olarak konsept tasarımının ne amaçla kullanılacağını söylemedi. Deneyim odaklı bir tasarım olarak ortaya çıktı.

Bunun yanı sıra ayrıca bu konsept tasarımda herhangi bir kapı veya teker yok. Bunun yerine sadece koltuk ve dijital ekran yer alıyor.

TOGG Beyond X’i şu şekilde tanımlıyor:

“Duyuları harekete geçiren sıra dışı dijital bir deneyim.”

Beyond X Ne Anlama Geliyor?

TOGG’un gelecek vizyonunun bir yansıması olan tasarım öte ve ötesinde gibi çevrilebilir. Firma bu cihazını ayrıca şu şekilde tanıttı:

“Bir cihazdan fazlası, geleceğin mobilitesi.”

Firmanın vizyonunda otomobil üreticisi olmak yer almıyor. TOGG teknoloji şirketi olmak istiyor. Bu kapsamda akıllı yaşam ve akıllı şehir vizyonu ile üretim hedefliyor. Beyond X ile kullanıcılara özelleştirilebilen farklı deneyim vaat ediliyor.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş Beyond X konsepti ile ilgili olarak ayrıca şunları söyledi:

“Gerçekliğinizi duyularınız aracılığıyla dönüştüren, sürükleyici bir hibrit deneyim sunuyoruz. Nasıl hissettiğinize bağlı olarak, Beyond X sizi o anda, size en uygun olan ortama götürüyor.”

CEO Gürcan Karakaş konuyla ilgili olarak bunun yanı sıra ayrıca şunları ifade etti:

“Trugo ve Siro’nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla yer aldığı köşemizde, kullanıcıları sadece enerji tüketen olmaktan dönüştürüp enerjiyi üreten ve enerji döngülerini blok zincir tabanlı bir platform üzerinde yöneten taraf olmalarını sağlayan ekosistemi anlatıyoruz.”

Beyond X firmanın gelecek vizyonunu ifade eden bir tasarım. O yüzden yollarda görmemiz olası değil. Tüm büyük firmalar gibi TOGG da gelecek vizyonunu tanıtmak için bu konsept tasarımına CES 2023’de yer verdi.

Sıfır KM Araç Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here