Test Sürüşleri İçin Tecrübeli İsimlerden Süreyya İzgi arabam.com’da!

0
1568

Ülkemizin profesyonel oto yazarları Mert Yılmaz ve Murat Tosun’dan sonra Oto test sürüşleri konusunda güvenilir isimlerden biri olan deneyimli editör ve otomobil tutkunu Süreyya İzgi de arabam.com takipçileri için deneyimlerini paylaşıyor.

Otomobil sahibi olurken aracın donanım, tasarım ve teknik özelliklerini kavramak üzere yapılan test sürüşlerinde tecrübeli bir otomotiv profesyonelinin yorumları önemlidir. İşte tam da bu ihtiyaçtan yola çıkarak hem sıfır kilometre araba alırken hem de ikinci el oto alırken test sürüşü konusunda ülkemizin popüler isimlerinden biri olan Süreyya İzgi’nin yorumlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

1990’lardan beri otomobil dergiciliği yapan İzgi, Auto Show dergisinde test editörlüğü yaparken 3500’den fazla otomobilin profesyonel performans testlerini gerçekleştirmiş, Avrupa’nın en büyük otomobil medya grubu Auto Europe Group’ta 6 yıl üst üste tek Türkiye jüri üyesi olarak yılın otomobili seçimlerinde değerlendirmelerde bulunmuş ve yayını adına oy kullanmıştır. İzgi, 2006 yılında ayrıca NTV’nin bağlı olduğu Doğuş Yayın Grubu’ndan İngiliz EVO dergisinin yayınlanmasını sağlamış, EVO ve F1 Racing dergilerinin yayın yönetmenliğini üstlenmiştir. İngilizce bilen Süreyya İzgi, Borusan Holding yayını Otomax dergisini de yönetmiştir.

Otomotiv sektöründe uzmanlığına güvenilen isimlerden biri olan İzgi, ayrıca kariyeri boyunca Güneş Gazetesi (1990-1991), Hürriyet Dergi Grubu (1991-2006), 1 Numara Hearst Dergi Grubu (1998-1999), NTV’de (2006-2007) editör, yazı işleri müdürü ve genel yayın yönetmeni olarak görev almış.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here