Polestar 2 2023, Artırılmış Menzil ve Sürdürülebilirlik Vaat Ediyor

0
2337
Polestar 2 2023, önden görünüm

İsveçli otomotiv üreticisi Polestar, çeşitli iyileştirmeler alan elektrikli modeli Polestar 2 2023 ile geliyor. Yeni güncellemeleri ile daha güçlü olan Polestar, sıfır emisyonlu tahrik sistemi ile çevre dostu olduğunu gösteriyor. Ayrıca estetik değişiklikleri de yeni nesil bir araca yakışır nitelikte. İşte tüm bu özellikleri teknolojik çözümlerle birleştiğinde Pelestar 2 ortaya çıkmış oluyor.

Güçlü Elektrikli Motoruyla Polestar 2 2023

Polestar 2 2023

Polestar 2 Standard belli değişimlere uğradı. Böylelikle çift motora sahip, daha güçlü bir elektrikli araba ortaya çıkmış oldu. 69 kWh kapasiteli yeni bir pile sahip olan model bu gücünü yeni hücre kimyasına borçlu. Bu sayede tek şarjla gidebildiği menzil de 474 km olmuş oldu. Yenilenmeden önce yalnızca 440 km yol kat edebiliyordu. Aynı zamanda hızlı şarj özelliği kazanan Polestar 2 2023 artık 150 kW DC şarj kapasitesine sahip. Ek olarak, aracın süspansiyon ve fren sistemlerinde de iyileştirmeler yapıldı.

Polestar 2 2023, yandan görünüm,

Elektrikli motorunun maksimum gücü de 228 beygire çıkan modelin batarya muhafazasına oldukça önem verilmiş. İsveçli marka, batarya paketi için yenilenebilir enerji kullanan bir tesisle anlaştı. Böylece enerji tesisinden elde edilen alüminyumu sadece batarya muhafazasında kullanmakla kalmadı. Aynı şekilde modelin jantlarda da kullandı. İsteğe bağlı olarak hem standart 19 inç hem de 20 inç jantlar sunan modelin tam 1350 kg karbondioksit tasarrufu yapıyor. 

Müşteri Odaklı İç Tasarım

Polestar 2 2023, iç mekan

Polestar 2 2023, Magnezyum adı verilen yeni bir gövde rengi ile sahneye çıkıyor. Kabinde ise eskiden Nappa deri döşemeler ile uyumu yakalarken, şimdi çevre dostu tavrını korumaya devam etmek istiyor. Bu nedenle, çevreye zarar vermeyen bir döşeme işe yeşil stratejisini sürdürmüş oluyor. Yeni bir kabin hava filtresi sayesinde hava kalitesi yükselen kabinde hava kalitesi sensörü de yer alıyor. Otomobil üreticisi, tüm bu yeni özellikleri eklerken müşterinin isteklerini göz önünde bulundurmaya özen gösteriyor. Buna bağlı olarak, doğaya en az zararı vermek olan birincil hedefine sadık kalıyor. Bu çizgide de güçlü bir elektrikli araba ortaya çıkarma hedefini sürdürüyor.

Sıfır KM Araba Modelleri

2. El Satılık Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here