Peugeot’larda Avantajlı Fiyatlar

0
931

Ticari Peugeot’larda 30 bin TL destek geldi

 

Araba sahibi olmayı keyifli kılan oto kampanyalarına bu yıl en güzel örneklerden biri Peugeot’tan geldi. Marka Ağustos sonuna kadar, Peugeot severlere çok cazip seçenekler sunuyor olacak.

Peugeot Fiyatları Oldukça Avantajlı

Fransız marka Peugeot ağustos sonuna kadar hafif ticari araçlarda önemli fırsatlar sunuyor. Peugeot Partner Tepee’lerde 30.000 TL kredi için 20 ayda yüzde sıfır faiz uygulanıyor. Ayrıca yine ay sonuna kadar Peugeot Bipper Tepee’lerde 15.000 TL’ye 15 ay yüzde faiz uygulanacak. Peugeot Bipper Tepee 1.3 lt HDI 75 beygir gücündeki model 49.5 bin TL’den başlıyor. Partner Tepee 1.6 HDI 92 BG ise 54.9 bin TL başlangıç fiyatına sahip bulunuyor.

Estetik Bir Otomobil

Ülkemizde de çok sevilen ve dünya genelinde özlelikle Güney Avrupa ülkelerinde oldukça popüler olan Peugeot marka araçlar, konfor ve tasarım odaklı yapılarıyla dikkat çekiyor. İkinci el Peugeot alırken de sıfır kilometre Peugeot sahibi olurken kullanıcılar Fransız estetiğinden etkileniyorlar. Özellikle estetik kaygısı yüksek olanların başka bir deyişle trafikte kendine baktırmayı sevenlerin otomobili olan Peugeot, bu yıl fiyatlarıyla da oldukça cazip. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here