Krone; Türkiye’de Yatırıma Devam

0
840

Alman treyler devi Krone’nin Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “Türkiye yabancı yatırımcılar için en güvenilir ülkelerden biri. Yeni yatırımlar yapacağız” dedi.

Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Türk halkının iradesiyle demokrasinin Türkiye’de güvence altına alınacağından emin olduklarını belirterek “Türkiye yabancı yatırımcılar için en güvenilir ülkelerden biri. Yeni yatırımlar yapacağız” dedi. “En başarılı yılımızı geçirdik” Türk halkının darbe girişimi akşamı sokaklara dökülmesinin ve darbeye karşı durmasıyla demokrasi adına ne kadar bilinçli olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini ifade eden Akgün, “Gelecek için ümitliyiz. 2016 kritik bir yıldı. Terör olayları ve Rusya ile yaşanan uçak krizi bunlardan bazıları. Sektörümüz benzer unsurlardan olumsuz etkilenmesine karşın Krone olarak en başarılı yılımızı geçiriyoruz. 2015’te, iç ve dış piyasaya bin 248 adet araç satmamıza rağmen, 2016 yılının Temmuz sonu itibarı ile bu rakam şimdiden toplam bin 229’a ulaştı. Potansiyeli oldukça büyük olan Türkiye’de kalıcı olmayı bir yana bırakın daha da büyümek istiyoruz. Türkiye pazarına, piyasasına ve ekonomisine inanıyoruz. Gebze’de, satış, satış sonrası, yedek parça ve ikinci el operasyon merkezi olarak hizmete giren Krone Center’den sonra şasi ve komponent üretimi alanında ikinci önemli yatırımımızı yine Tire’de yapacağız. Çevremizdeki tedarikçilerimizle de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bernard Krone Holding çatısı altındaki Krone Türkiye, tarım makineleri, ticari treylerler üretiyor. Oto yollarda görmeye alışkın olduğumuz marka, güçlü, sağlam bir imaja sahip. Bu imajla da tüm dünyada büyük talep görüyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here