Kia Rio Yenileniyor

0
903

Kia, Paris Motor Show’da (Mondial de l’Automobile) Yeni Rio modeli ile boy gösterecek.

 Dünya prömiyeri 29 Eylül 2016 tarihinde yapılacak olan dördüncü nesil yepyeni KIA Rio, fuarın gözde araçları arasında yer alacak.

Kia Rio Tasarımı Çok Etkileyici! Yeni Rio’nun etkileyici iç ve dış tasarımı KIA’nın Kore, Almanya ve ABD’deki yaratıcı tasarım merkezlerinin işbirliğiyle yapıldı. Yeni tasarımda ortaya çıkan çizgiler ve pürüzsüz yüzey otomobile özgün bir karakter kazandırıyor. Ayrıca daha uzun bir ön çıkıntı ve motor kaputu dikkat çekerken, uzayan aks mesafesi ile büyüyen boyutlar otomobile bir önceki versiyona göre daha güvenli ve dengeli bir görünüş sağlıyor.

16 Ekim’e kadar devam edecek olan Paris Motor Show’da otomobil severlerle ilk kez buluşacak olan Yeni KIA Rio, Avrupa’da 2016’nın sonlarına doğru üretilmeye başlanacak. Dünya pazarının diğer bölgelerindeki üretim tarihleri daha sonra açıklanacak. Rio, 2015 yılında 473.000’den fazla satışla KIA’nın dünya çapında en çok satan modeli olmuştu. 

İkinci el Kia modellerinin ya da sıfır kilometre seçeneklerinin ülkemizde giderek daha popüler olması da özellikle yeni Kia Rio’ya talep olacağına işaret ediyor. Kia marka araba satışları içinde muhtmelen Kia Rio oldukça fazla ilgi görecek.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here