Ford 19 Mayıs’ta gerçekleştirdiği sanal yarış heyecanını yeniden 1 Kasım 2020’de bir kez daha gerçekleştirme kararı aldı. Bu yarış için Ford Kasımda Yarış Başkadır! sloganı ile yola çıktı. Ford E-Rallycross’da Castrol Ford Team Türkiye ralli ekibi ile e-spor dünyasından ünlü isimler karşı karşıya gelecek. Takımlar beş kişi ile oluşturulmuştur ve bu kişilerle oynanacaktır. Ayrıca E-Rallycros #EvdeKal etiketi ile internet ortamında yapılacak.

Ford E-Rallycross 1 Kasımda

Ford Türkiye tarafından böyle bir “Yıllardır destekçisi olduğumuz ve Avrupa Şampiyonluğu da dâhil birçok başarıya imza attığımız Castrol Ford Team Türkiye ralli takımımızla pandemi sürecinde tüm dünyada giderek daha fazla ilgi çeken e-spor organizasyonlarında yer alıyoruz. Tüm dünyada her yaştan otomobil ve yarış severin ilgisini çeken yeni trend e-sporu yakından takip ederek bu alanda çalışmalarını hızlandıran Castrol Ford Team Türkiye ile 1 Kasım’da yeni bir yarış daha düzenliyoruz!” açıklama yapıldı.

Ford E-Rallycross 1 KasımdaTürkiye’nin ilk ve tek Avrupa şampiyonu ralli takımı Castrol Ford Team Türkiye’nin pilotları ile pist ve e-spor dünyasının ünlü isimlerini bir araya getireceğimiz yarışta Castrol Ford Team Türkiye’nin ralli pilotları Murat BostancıAli TürkkanÜmit Can ÖzdemirEmre Hasbay ve Can Sarıhan’ın e-spor dünyasından Necati AkçaySinan KoçAtakan TarkanOzan Ülkügil ve Emir Aşarı ile mücadelesini izleyeceğiz!” eklemeleri de yapıldı.

Türkiye’nin en köklü motor sporları takımı olarak en başarılı Türk pilotlarına ev sahipliği yapan Ford takımı, yurt içinde ve yurt dışında sayısız başarılara imza attı. Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen takım 1 Kasımda E-Rallycross’da da aynı başarıyı gösterebilecek mi? Hep birlikte izleyeceğiz.

Yarış, 2005’ten bu yana Türkiye’de Formula 1 yarışlarını anlatan ve “Formula 1’in Sesi” olarak da bilinen Serhan Acar’ın muhteşem anlatımı ile ekranlara gelecek. Ayrıca yine Yiğit Tezcan’ın yorumlarıyla renklenecek.

Büyük bir heyecan ile beklenen yarış 1 Kasım Pazar günü saat 20.00’de gerçekleşecek. İnternet ortamında yapılacak olan bu yarış Ford Türkiye YouTube kanalında canlı olarak yayımlanacak. Ford tüm motor sporları tutkunlarını ve yarış severleri ekran başına bekliyor.

 

İkinci el Ford ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here