Jaguar I-Pace 2021 Elektriğin En Konforlu Hali 

0
1330
Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace, elektrikten gelen yüksek performansı üst düzey konforla bir arada sunuyor. Diğer elektrikli SUV modellere göre çok daha şık ve sportif bir tasarıma sahip olan Jaguar I-Pace dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni nesil sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla tüm koşullarda maksimum konfor ve yüksek performans sunuyor. 

Jaguar I-Pace Performans, Sürüş Dinamikleri ve Verimlilik 

Jaguar I-Pace

Yeni Jaguar I-Pace tamamen elektrikli motoruyla oldukça etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. 90 kWh bataryası 400 HP güç ve 696 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını sadece 4,8 saniyede tamamlayan otomobil 470 km menziliyle öne çıkıyor. Ev tipi 7kW şarj ünitesinde %100 dolum kapasitesine 12,7 saatte ulaşırken bu süre 11kW şarj ünitesinde ise 8,5 saate iniyor. 100kW hızlı şarj istasyonlarında 15 dakikalık dolum sonrasında 127 km sürüş menzili sunuyor. 

Jaguar I-Pace

Otomobilin 90 kWh bataryası verimli ve uzun ömürlü olması için özel olarak geliştirilmiştir. Gelişmiş fren sistemi her frene bastığınızda açığa çıkan enerjiyi aküye aktarır. Aks aralığına konumlandırılan batarya otomobilin ağırlık merkezini dengeleyip otomobilin yol tutuşuna ve performansına katkı sağlar. 

Yeni Nesil Sürüş Teknolojileri 

Jaguar I-Pace gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla üst seviyede güvenlik ve performans sunuyor. Özel olarak geliştirilen sürüş asistanları otomobilin her koşulda verimli ve konforlu olmasını sağlıyor. 

Aktif Havalı Süspansiyon Sistemi, 105 km hızı geçtiğiniz anda otomobili alçaltıp yol ile arasındaki mesafeyi azaltarak aerodinamik performansı arttırıyor. Bu sayede daha fazla yol tutuşu ve menzil sağlayıp verimli bir sürüş deneyimi sunuyor. Frenle Tork Yönlendirme özelliği otomobilin özellile virajlarda daha kararlı ve güvenli olmasını sağlıyor. Yol durumuna göre ön ve arka tekerleklerin frenleme şiddetini otomatik olarak ayarlıyor. Gerektiğinde belirli tekere daha fazla basınç uygulayıp aracın virajı daha rahat dönmesini sağlıyor. 

Jaguar I-Pace

Adaptive Dynamics özelliği Jaguar I-Pace’in hareketlerini saniyede 500 kez gözlemleyip aracın sürüş dinamiklerini size özel hale getiriyor. Hızlanmanızı, direksiyon hareketlerinizi, gaz ve fren tepkimelerinizi analiz ederek elektronik amortisörleri otomatik olarak sizin sürüş şeklinize göre ayarlıyor. Bu özellik sayesinde araç performanslı kullanımlarınızda daha çevik ve sportif bir ruha bürünürken daha sakin kullanımlarınızda ise konfor odaklı bir sürüş deneyimi sunuyor. Kişiselleştirilebilir sürüş dinamikleri sayesinde aracın gaz pedalı hassasiyetini, direksiyon ağırlığını ve amortisör sertliğini kendinize göre uyarlamanızı sağlıyor.

Adaptif Yüzey Tepkisi özelliği aracın çevresini ve yolu sürekli olarak izleyip motor devrini ve fren şiddetiniz otomatik olarak ayarlar. Bu özellik aktif edildiğinde kötü hava koşullarında ve zorlu zeminlerde aracın güvenle hareket etmesini sağlıyor. Düşük Çekişte Kalkış özelliği otomobilin kötü yol koşullarında rahatça kalkabilmesi için devreye girip ideal tork kontrolü sunar. Bu sayede 30 km hıza ulaşıncaya kadar ıslak, karlı, buzlu ve çamurlu zeminlerde kolayca kalkış yapabilmeniz için sizi hep destekler. 

Jaguar I-Pace Teknoloji ve Konfor 

Jaguar I-Pace teknolojileriyle üst seviyede konfor sunuyor. Şık ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil diğer elektrikli rakiplerine kıyasla çok daha premium görünüyor. Jaguar konforunu ve elektrikli araç teknolojisini bir araya getiriyor. 

Remote uygulaması sayesinde aracınızın tüm verilerine anlık olarak telefonunuzdan ve akıllı saatinizden erişmek Jaguar I-Pace ile mümkün hale geliyor. Aracın menzilini, şarj durumunu, fiş durumunu ve otomobilin diğer verilerini mobil cihazınızdan kolayca kontrol edebilirsiniz.

12,3 inçlik İnteraktif Sürücü Ekran 3 boyutlu tam ekran dijital gösterge deneyim sunuyor. Yüksek görüntü kalitesi ve akıcı geçişleriyle oldukça etkileyici görünüyor. 3D navigasyon desteğine sahip olan interaktif sürücü ekranı tam ekran harita kullanımını mümkün hale getiriyor. Aracın sürüş destek sistemleri, güvenlik asistanları, batarya durumu vb özellikleri bu ekran üzerinden kolayca takip edilebiliyor. 10 inçlik multimedya ekranı ön konsola oldukça şık bir görünüm kazandırıyor. Yüksek hassasiyetli dokunmatik multimedya ekranı keyifli bir multimedya deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Meridian 3D Surround Ses Sistemi 16 hoparlör ve 1 subwoofer düzeniyle benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. 

Jaguar I-Pace

LED Matrix farlar yüksek aydınlatma kapasitesiyle gece sürüşlerinizi güvenli hale getiriyor. Akıllı far sistemi ışık şiddetini otomatik olarak ayarlayıp karşı şeritten gelen sürücüleri rahatsız etmeden maksimum görüş mesafesi sunuyor. 

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı deri koltuklar oldukça keyifli bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar her mevsimde rahat etmenizi ve sürüşün keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Jaguar I-Pace Fiyatı 

2021 Model Jaguar I-Pace 1.303.594 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Jaguar İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here