Formula 1🏁Heyecanı Başladı!10 Kişiye S Sport Plus Aboneliği Hediye!

0
879

Yarışma Zamanı! Formula 1 Heyecanı Başladı! arabam.com Takipçilerine Özel 10 Kişiye S Sport Plus Aboneliği Hediye!

arabam.com takipçilerine özel düzenlediğimiz yarışmaya katıl, adrenalin dolu yarışları kaçırma!🏁 Heyecanlı yarışmamız arabam.com Instagram hesabımızda 21 Mart’ta başladı. Instagram hesabımızı takip eden, yarışma postumuzu beğenen ve 1 arkadaşını etiketleyen takipçilerimiz arasından 10 kişiye 3 aylık S Sport Plus aboneliği hediye edilecektir.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

arabam.com (@arabamcom)’in paylaştığı bir gönderi

📢Yarışmaya katılım hakkı 31 Mart tarihinde 23:59’da sona erecek. Kazanan takipçiler Instagram hikayemiz üzerinden ve bu gönderinin altında yorum olarak 1 Nisan günü duyurulacak.”

Yarışma Kuralları

  • Yarışma, arabam.com’un resmi Instagram hesabı olan @arabamcom üzerinden düzenlenecek ve 21.03.2022’de başlayacaktır.
  • Instagram hesabında 21.03.2022 tarihinde başlayıp, 31.03.2022 saat 23:59’a kadar sürecek yarışmada; arabam.com Instagram hesabını takip ederek yarışma postunun altına 1 arkadaşını etiketleyen kullanıcılar arasından yarışmayı kazanan 10 kişiye S Sport Plus 3 aylık abonelik verilecektir.
  • Sonuçlar 1.4.2022 tarihinde gün içerisinde, arabam.com Instagram hesabı üzerinden story ve yarışma postunun altında açıklanacaktır.
  • Yarışmaya katılan kullanıcıların katılımının geçerli olabilmesi için arabam.com’un resmi Instagram hesabı olan @arabamcom hesabının takip edilmesi, gönderiyi beğenmesi ve 1 arkadaşını etiketlemesi gerekmektedir.
  • Ticari bir koşul yoktur. Bir kullanıcı yarışmaya dilediği kadar farklı bir yorumla katılım sağlayabilir. Aynı yorumla tekrar katılım sağlayamaz.
  • Kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflarda ve yorumlarda, genel ahlaka aykırı olan, hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz olanlar ile 3. kişiler ve/veya markalar hakkında hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz yorumlar kaldırılabilir. Bu tür yorumları atan kullanıcıların, ödül kazanmış olsalar dahi, yöneticiler tarafından ödül hakları süresiz olarak herhangi bir bildirim yapılmaksızın ellerinden alınabilir.
  • Yarışmaya, 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılsalar dahi, ödül kazanamazlar. Gerekli görüldüğü takdirde, yarışmaya katılan tüm katılımcıların kimlik ibraz etmesi zorunludur.
  • Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.
  • Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya arabam.com kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından arabam.com’un herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
  • Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, arabam.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
  • Yarışma kapsamında kazanılan herhangi bir ödül nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez, ödülün parasal karşılığı istenemez. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Yarışma kapsamında paylaşılan tüm yorumların kullanım hakkı arabam.com’a aittir.
  • Yarışmaya katılan tüm kullanıcılar fotoğraflarının ve yorumlarının arabam.com tarafından farklı mecralarda kullanılabileceğini baştan kabul etmiş sayılırlar. arabam.com yarışma boyunca, yarışma gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazandığı tespit etmesi durumunda ilgili kullanıcının kazandığı ödülü hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Belirtilen kurallar çerçevesinde yarışmaya katılan her katılımcı, yarışma ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder. arabam.com, yarışma katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme ve dilediğini seçme hakkına sahiptir. arabam.com yarışmanın kurallarında dilediği zaman değişiklik yapma, yarışmayı durdurma veya süresini uzatma hakkına sahiptir.
  • Yarışmanın tüm hakları arabam.com’da saklıdır. Yarışmaya katılan herkes, yukarıda yer alan şartları kabul etmiş sayılır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here