Motosiklet dünyasının ikonik markası Vespa, 2023 yazında Disney iş birliğiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. İki efsane markanın bir araya gelerek ortaya çıkardığı yeni motosiklet tasarımı Mickey Mouse sevenleri mutlu edecek cinsten. İtalyan markanın tasarıma yön veren modelleri arasında yerini alacak Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, sınırlı sayıda üretilecek. Disney’in 100. yıl dönümünü kutlamak için tasarlanan göz alıcı motosiklet Ağustos ayından itibaren Türkiye’de satışa çıkacak.

Mickey Mouse Edition by Vespa yandan görünüm

Vespa’nın eğlenceye değer veren tasarım anlayışı, Disney’in hikaye anlatma ve macera değerleriyle birleşince ortaya Disney Mickey Mouse Edition by Vespa çıktı. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle satılmaya başlanacak bu göz alıcı motosiklet, Ağustos ayından itibaren meraklılarıyla buluşacak. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa’nın görüntülere yansıyan detayları şimdiden özel tasarım meraklılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Yeni Vespa’da Yer Alan Mickey Mouse Dokunuşları

Yeni Mickey Mouse Edition, Vespa Primavera 50, 125 ve 150 cc motor seçenekleriyle satılacak. Ayrıca bu model, Walt Disney’in ünlü karakteri Mickey Mouse ile özdeşleşen siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renkleriyle tercih edilebilecek. Kullanıcılar dilerse motosikletlerinin sahip olduğu bu çarpıcı renklerle uyumlu bir kask da satın alabilecek.

Mickey Mouse Edition by Vespa detay

Tasarıma daha yakından baktığımızda efsane Disney maskotuna ait pek çok farklı ayrıntı göze çarpıyor. Motosiklette yer alan sarı jantlar ve ön çamurluk, Mickey Mouse’un ayakkabılarını anımsatırken siyah aynalar onun kusursuz yuvarlak kulaklarını simgeliyor. Karakterin siluetini özetleyen grafik desen, yalnızca scooter’ın ön yüzünde değil her iki tarafında da kullanılıyor. Ana gövdenin siyah rengini, Mickey Mouse’un kırmızı şortunu simgeleyen ayak koyma bölümleri tamamlıyor. Ayrıca bu detaylara ön göğüste de yer veriliyor. Tasarım Mickey Mouse imzası olmadan eksik kalacağı için hem selede hem de ön granajda bu ayrıntılar kullanılmış.

Mickey Mouse Edition by Vespa Mickey İmzası

Piaggio Group Strateji, Ürünler ve Yenilikler Yönetim Kurulu Direktörü Michele Colaninno, “Vespa gibi ölümsüz bir ikonla birlikte Disney’in 100. yıl dönümünü kutlaması çok anlamlı. Vespa gibi Mickey Mouse da her zaman yaratıcılık, hayal gücü, kaygısızlık ve eğlence ile övünen, anılan bir değer ve bir simge oldu. O zaman olduğu gibi günümüzde de bu durum devam ediyor. Vespa ve Disney arasındaki bu iş birliği, herkesin hayal gücünü özgürce ifade etmesine izin verirken, iki tarihi şirketin ortak kutlamasını temsil ediyor” dedi.

Disney Tüketici Ürünleri, Oyunlar ve Yayıncılık EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Claire Terry ise, “Tıpkı Mickey Mouse gibi, Vespa da kültürel bir simge. Eğlenceyle beraber macera duygusunu çağrıştırıyor ve birlikte harika bir kombinasyon oluşturarak ölümsüz hikaye anlatımımızı yansıtıyor. 100. yılımızda ikonik scooter’ın bu versiyonunu hayranlarımıza sunmaktan, Mickey’nin cazibesini ve kişiliğini, insanların gitmek istediği her yerde, beraberlerinde götürecek olmalarından inanılmaz heyecan duyuyoruz” dedi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here