Türkiye pazarına gelişini yakından takip ettiğimiz Chery, merakla beklenen modellerini satışa çıkardı. Gerçekleştirdiği lansmanda, kısa süre önce ön tanıtımını yaptığı 3 yeni SUV modelinin fiyatlarını da açıkladı. Yüksek teknolojili donanımlarıyla dikkat çeken Chery OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO’nun tasarımlarıyla da otomobilseverleri etkileyeceği aşikar. Güçlü özelliklerle donatılan bu üçlü, Chery Türkiye tarafından sunulan 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantiyle Türk tüketicisine sunuluyor. Pek çok önemli ismi bir araya getiren bu lansmana biz de katılarak notlarımızı aldık. Bu özel günden size ileteceğimiz önemli notlara ve yeni Chery modellerine gelin daha yakından bakalım.

chery lansman

Yeni Chery’lerde Lansmana Özel Fiyatlar 

Çinli otomotiv şirketi Chery, OMODA 5 ve TIGGO 7 PRO modellerini 3 farklı donanım alternatifiyle piyasaya sunuyor. Modeller arasında dikkat çeken TIGGO 8 PRO ise 2 ayrı donanım paketiyle karşımıza çıkıyor. Kullanılan yüksek teknolojik özellikler ve başarılı tasarımlar göz önüne alındığında markanın açıkladığı fiyat aralığı, Türkiye’de büyük ilgi göreceğe benziyor. Bu doğrultuda Chery’nin ilk küresel modeli olan OMODA 5, lansmana özel 810 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor. Diğer yandan konfor ve modaya odaklanan TIGGO 7 PRO ise yine lansmana özel 825 bin TL’den anahtar teslim fiyatıyla satışta. Bu modellerin yanı sıra markanın amiral gemisi, teknoloji ve lükse odaklanan TIGGO 8 PRO. Bu etkileyici SUV da lansmana özel 1 milyon 50 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla iddiasını ortaya koyuyor.

Chery-OMODA-5

“Türkiye pazarında büyümeye, daha fazla ürün getirmeye ve otomobil pazarını adım adım zenginleştirmeye devam edeceğiz.”

Çin’in aralıksız 20 yıldır en büyük otomotiv üreticilerinden olan Chery, ülke dışında da popülaritesini hızla artırdı. Türkiye pazarına girdikten kısa süre sonra yepyeni modellerini ülkemizde de yollara çıkarmaya başladı. Lansmanda markanın Türkiye planlarına değinen Chery Türkiye Başkanı Si Fenghuo, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Geçtiğimiz birkaç ayda birçok yetkili satıcı ile iş birliğine gittik ve markaya olan güvenleri için çok minnettarım. Bundan sonra da Türkiye pazarında büyümeye, daha fazla ürün getirmeye ve otomobil pazarını adım adım zenginleştirmeye devam edeceğiz. Türk tüketicisine en iyi ürünleri, en iyi hizmeti ve en iyi deneyimi Chery ile sunmaya devam edeceğiz.

doga-rutkay

“Hedefimiz, mutlu müşteriler yaratarak daha fazla tercih edilmek.”

Chery’nin Türkiye stratejisinin temelinde, ülkemizin Asya ve Avrupa arasında doğal bir köprü olması yatıyor. Marka tarafından da sık sık dile getirilen bu değerli konum, Chery’nin Avrupa’ya açılma planlarının bir parçası. Lansmanda da bu konuya değinen marka sözcüleri, ilerleyen dönemde Türkiye’de güzel gelişmeler planladıklarına değindi. Akabinde Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan ise gelecek hedeflerini şöyle fade etti: “2022’de duyurduğumuz Chery’nin Türkiye’deki yeni yapılanması, Türk tüketicisi tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Henüz fiyatlarımızı açıklamadan 20.000’in üzerinde müşterimiz bizimle temasa geçerek araçlarımızla ilgilendi. Bugün ilk etapta 18 ilimizde, 25 yetkili satıcımızla Türkiye’de de müşterilerimizle buluşmaya resmen başlıyoruz. Mart 2023 itibarıyla satışına başladığımız 3 yeni SUV modelimizde hedefimiz, mutlu müşteriler yaratarak daha fazla tercih edilmek ve Chery’nin güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler sunduğunu göstermektir.”

Markanın birbirinden başarılı araçları, 80’in üzerinde ülke ve bölgeye ihraç ediliyor. Chery markası, bu bağlamda dünya genelinde 11 milyonun üzerinde kullanıcının güvenini kazandıklarını ifade ediyor. Türkiye’de satışa sunulan üç yeni SUV modeli de markanın 20 yıllı aşkın sürelik deneyimini ortaya koyar nitelikte. Her bir araç, farklı kullanıcı gereksinimlerine cevap veren özellikler taşıyor ve farklı sürüş deneyimleri sağlıyor.

Yeni Chery Modelleri Test Sürüşünde

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here