Castrol ve Renault iş birliği sürelerini 2027’ye kadar uzattı.

Castrol ve Renault çalışmalarına birlikte devam etme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda Castrol, satış sonrası hizmet kapsamında değerlendirilen yağları Renault yardımıyla geliştirecek. Bu yağlar dünya genelindeki Renault bayilerinde bulunacaktır. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

 

 

Castrol ve Renault İş Birliğini 2027 Yılına Kadar Sürdürme Kararı Aldı

Renault ve Castrol için iş birliği çalışmaları 2017 senesinde F1 takım sponsorluğuyla başlamıştır. Bu çalışmayla 2020 senesinde Castrol’ün küresel düzeyde satış sonrası servis dolumu noktasında motor yağı partneri seçilmiştir. Bu ortaklığın 2021 senesinde de F1 takımının Alpine F1 olmasıyla devam ettiğini görmekteyiz. Pozitif yönde gelişmelerin yaşandığı ortaklık içerisinde çalışmaların 2027 yılına kadar devam etmesi adına anlaşma yapıldı. Böylelikle Castrol ve Renault’u bir süre daha iş birliği içerisinde göreceğiz.

Tüm bu gelişmelerin yanında ise ortak markalı ürün geliştirmeye çalıştıklarının bilgisini de sizlerle paylaşalım. Özellikle de düşük viskoziteli yeni motor yağları geliştirmek adına titiz çalışmalar devam etmekte. Castrol ve Renault’un yeni motor yağı AN 2022 (Alliance Norm 2022) olarak belirlenmiştir. Türkiye’de satışa çıkması planlanan otomobil modellerine göre satışa sunulması kararlaştırılmıştır. Güçlü iki markanın ortak çalışmaları daha verimli ürünler ortaya çıkarmalarını sağlıyor. Bu sayede anlaşmanın uzun vadede her iki marka içinde getirisi oldukça fazla olacak diyebiliriz.

Castrol Global iş birliklerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Radon, Renault ile yakın çalışmalar yürütmenin iki şirket arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti. Müşterilere üstün hizmet sunmaya çalışırken Renault ile birlikte yeni iş fırsatları aradıklarının da altını çizdi. Aynı zamanda Renault Global Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Delion, ortak uzmanlıklarını birleştirmenin her iki marka adına da çok önemli olduğu ifade ederek bu çalışmadan fazlasıyla memnun olduklarının önemini vurguladı.

Son olarak, bu birlikten de anlamakta olduğumuz gibi her iki markanın çalışmalarını geliştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmak istediklerini düşünüyoruz. İki markanın teknolojilerini bir araya getirmek için yeniliğe açık fikirleri önemsediklerini biliyoruz.

Sizler Castrol ve Renault ortak çalışmalarının hakkında neler düşünüyorsunuz? Öneri ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda yorum kısmında da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

TRİNK SAT

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here