Castrol Magnatec Yer Çekimine Meydan Okuyor

0
1000
Castrol Magnatec Yer Çekimine Meydan Okuyor

Castrol Magnatec yer çekimine meydan okuyor. Dünyanın en büyük madeni yağ markalarından birisi olan Castrol, yeni motor yağı ile devrim gerçekleştirecek. Araçların ilk günkü performansta kalmaları için geliştirdiği yeni motor yağı ile araçların motorlarını sadece çalışırken değil dururken de koruyor. DUALOCK teknolojisi ile üretilen yeni motor yağı oldukça güçlü bir koruma katmanına sahip. Molekülleri mıknatıs gibi birbirine kenetli hale geliyor. Bu sayede yerçekimi nedeniyle motordan kartere süzülürken bile motora tutunmayı başarıyorlar. Böylece otomobil motorlarını harekete geçtiği andan itibaren sürekli korumuş oluyor.

Castrol Magnatec ile Trafikte Motorlar Güvende

Castrol Magnatec Yer Çekimine Meydan Okuyor

Her geçen gün artan araç trafiği nedeniyle sürücüler sürekli dur-kalk yapıyorlar. Bu nedenle araçlarda yavaşlama, hızlanma ve rölantide çalışma, motorun metal yüzeylerinde mikroskobik aşınmalar meydana geliyor.  Ayrıca tüm bu aşınmalar motor parçalarına da zarar veriyor. Şimdi yeni teknolojiye sahip motor yağı ile tüm bu sorunlar geride kalıyor.  Böylece araçlar dururken bile motorla güvende olacak. Üstelik aşınmayı da yarı yarıya azaltacak.

Otomobiller İçin Yeni Bir Çağ Başlıyor

Castrol Magnatec Yer Çekimine Meydan Okuyor

Markanın yeni ‘Ters Dönmüş Otomobil’ reklamı ile Castrol MAGNATEC tanıtıldı. Burada DUALOCK teknolojisinin motoru nasıl koruduğuna yer verildi. Ayrıca  motorun hassas parçalarını nasıl koruduğu da vurgulandı. Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlısöz, yeni motor yağı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yapılan aşınma limiti testlerine göre ortalama bir sürücü yılda yaklaşık 18 bin kez dur-kalk yapıyor ve şehir içi trafikteki zamanının üçte birini de rölantide geçiriyor. Otomobillerin motorunda oluşan aşınmaların büyük çoğunluğu aracın ilk çalıştırılmasında, motorun ısınması sırasında ya da trafikte dur-kalk anında meydana geliyor.”

Siz de motor yağı ile ilgili daha fazla bilgi için “Motor Yağını Değiştirme Kılavuzu” başlıklı haberimize göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here