Bütçenizi Korumak için Araç Bakımınızı İhmal Etmeyin

0
593

Aracınızda oluşabilecek ve büyük masraflara yol açacak arızaları daha oluşmadan engellemek için kış bakımı yapmanın tam zamanı. Motul’ün ihtiyaca özel çözüm sunan servisleri zorlu kış şartları öncesi tüm marka ve model araç bakımlarınız için sizleri bekliyor.

Marka, model, segment ve yakıt türü fark etmeksizin tüm araçlar kışlık bakıma ihtiyaç duyarlar. Hatta, yeni nesil elektrikli ve hibrit araçlar bile. Araç kış bakımı, aracınızı aşırı soğuklarda korur, motorun ömrünü uzatır, aracınızı arızalardan ve dolayısıyla sizi oluşabilecek masraflardan kurtarır. Ayrıca araç arızası sebebi ile yaşayabileceğiniz tehlike arz edebilecek durumların da önüne geçmiş olursunuz.

Motul

Otomobillerin kışlık bakımında amaç; aracın motorunu zorlu kış şartlarından ve soğuklardan korumaktır. Antifirizler, bu koruma için sıkça kullanılır. Motul’ün Auto Cool antifiriz serisi ürünleri tüm araç marka ve modelleri için özel olarak geliştirilmiştir. Ayrıca Motul MoCool radyatör katkısı ısı transferini artırarak performansa katkı sağlar. Güvenli bir sürüş için kış öncesi başka önlemler de almalısınız. Araç kışlık bakımında dikkat etmeniz gereken en önemli şeyler; motorun sağlıklı çalışması için yağ ve sıvı kontrolleri, kış lastiği temini, akü seviyesi ölçümü ve antifirizli cam suyu eklenmesi olarak sıralanabilir. Bunlar en temel araç kışlık bakım gereksinimleridir. Ancak periyodik bakımınız yaklaştıysa daha detaylı kontrollere de ihtiyaç duyabilirsiniz.

Motul

Motul’ün uzman yağ değişim noktaları olan ve tüm Türkiye’de hizmet sunan alanında uzman yağ değişim servisleri GARAGE CONCEPT ve otomatik şanzıman yağ değişiminde uzman MOTUL EVO noktaları kış bakımlarınız için sizleri bekliyor. Ayrıca Motul’ün 2021’in sonunda hayata geçirdiği yeni servis modeli  MOTUL PERFORMANS SERVIS ise şu anda 36 noktada hizmet vermeye devam ediyor. MOTUL PERFORMANS SERVIS noktalarında yer alan Motul Inject 3’ü 1 Arada Temizleme Sistemi; emme filtresi, yakıt filtresi ve dizel partikül filtresi gibi bileşenleri araçtan sökmeye gerek kalmadan verimli bir şekilde sistemi temizlemek için araç sahiplerini bekliyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here