Bosch, akıllı çözümlerini tanıtacak

0
890

Bosch, ‘Ağa bağlı araç servisi’ deneyimi yaşatacağı ve geleceğin araç servisleri için akıllı çözümlerini tanıtacağı standıyla bu yıl Automechanika 2016’da yer alacak.

13-17 Eylül tarihlerinde 9 numaralı salonda bulunan 2.400 m2’lik Bosch standına gelenler, geleceğin ‘ağa bağlı araç servisi’ni deneyimleme şansı bulacak.„Her saat başı yapılan çeşitli ürün sunumları, ziyaretçilerin en yeni Bosch çözümleriyle interaktif bir şekilde tanışmalarına olanak sunacak.

  Bosch, Automechanika 2016’da ilk ‘Ağa Bağlı’ onarım yazılımını tanıtacak. Bu yazılım, araç servisindeki Bosch arıza teşhis ekipmanlarını birbirine bağlıyor. Araç verileri, toplandıktan sonra gecikme olmaksızın diğer tüm bilgisayar tabanlı sistemlerde erişilebilir hale geliyor. Daha önce tanımlanmış bir aracın verilerine erişmek için, kullanıcının yalnızca kullanımdaki çalışma istasyonuna, ilgili aracın plakasını veya araç kimlik numarasını girmesi gerekiyor. Sonraki sevis randevuları içinse başka hiçbir tanımlamaya gerek kalmıyor. Plaka ve kimlik numarası sayesinde, tüm test sonuçları da dahil olmak üzere aracın tüm geçmişine herhangi bir zamanda herhangi bir çalışma istasyonundan erişilebiliyor.

  Ayrıca, söz konusu yazılım, çeşitli test cihazlarının belirli parametreleri tamamlamalarına olanak sağlayan yenilikçi bir araç tanımlama sistemi de kullanıyor. Sonraki randevularda bu tanımlama parametrelerinin yeniden kullanılması sağlanıyor. Bu sayede ise çalışma istasyonlarındaki kurulum süreleri kısalıyor, süreçler daha kolay hale geliyor ve işin birden fazla kez yapılmasının önüne geçilmiş oluyor. orm, dijital ve görsel içeriklerin, örneğin teknik dokümantasyona hızlı ve kolay bir şekilde entegre edilebilmesini sağlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here