BMW X7 Dark Shadow Edition Tanıtıldı

0
2825
  • Özel sürüm, 530hp, 4.4 litrelik V8 turbo benzinli birinci sınıf M50i modeline dayanıyor.
  • Tüm örnekler Dondurulmuş Arktik metalik gri renkte olacak ve standart olarak ekstra ‘M’ parçaları alacak.
  • İç kısımları kozmetik güncellemelere de sahiptir.

BMW, lüks SUV’unu bu yıl uluslararası pazarlara gelmesi için sınırlı sayıda üretilen X7 Dark Shadow Edition’ı açıkladı.

Dünya çapında sadece 500 Dark Shadow Edition otomobil üretilecek. X7 özellikleriyle, türevleri olan Mercedes-Benz GLS ve Audi SQ8 dahil olmak üzere ana rakiplerinden ayrılıyor.

BMW X7 Dark Shadow Edition hangi motoru kullanacak?

Üst düzey X7 M50i’ye dayanan Dark Shadow Edition otomobilleri, 530hp ve 750Nm tork üretiyor. 8 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 4.4 litrelik, çift turbo V8 benzinli motoru kullanıyor. BMW, X7’nin 4.5 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşabileceğini ve 250 km / s  maksimum hıza sahip olacağını iddia ediyor. Elektronik bir M Sport diferansiyel ve arkaya eğilimli xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi, arka tekerleklere yüzde 100’e kadar sürüş gücü gönderebilecek.

BMW X7 Dark Shadow Edition’ın dış kısmındaki yenilikler neler?

Her otomobil, parlak siyah egzoz boruları, ön ızgarası ve tavan rayları da dahil olmak üzere M Sport üstyapı eklentileriyle daha önce herhangi bir BMW SUV modelinde görülmemiş bir renk olan Dondurulmuş Arktik Gri metalik renkte olacak. M Sport egzoz ve 22 inç mat-siyah alaşım jantlar ise standart olacak.

X7 Dark Shadow Edition’ın içindeki yenilikler neler?

İç mekandaki değişiklikler arasında kontrast mavi ve siyah merino deri döşeme mevcut. Night Blue Alcantara tavan kaplaması ve standart olarak uyumlu bir deri gösterge paneli yer alıyor. Bazı uluslararası pazarlarda, özel sürüm modelleri ayrıca bir Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sistemi, panoramik cam tavan, baş üstü ekran, masajlı ön koltuklar ve arka koltuk eğlence seçenekleri paketi ile gelecek.

BMW X7 Dark Shadow Edition’ın üretimine ne zaman başlayacak?

Ağustos ayında X7 serisinin geri kalanı ile birlikte ABD’nin Güney Carolina eyaletindeki BMW Spartanburg fabrikasında üretim başlayacak. Teslimatların yıl sonuna doğru yapılması bekleniyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here