BMW 525d xDrive İncelemesi

0
4211
BMW 525d xDrive

BMW 525d xDrive sportif ruhun üstün konforla buluşmasını temsil ediyor. Yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla oldukça sportif sürüş dinamiklerine sahip olan BMW 525d xDrive, lüks ve zarif iç mekanıyla benzersiz bir konfor deneyimi sunuyor.  Keskin çizgileri ve agresif duruşuyla oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan 525d xDrive, rakiplerine kıyasla çok daha heyecan verici tasarımıyla öne çıkıyor. 

Performans ve Yakıt Tüketimi 

BMW 525d xDrive yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu kadar geniş gövdeye sahip bir otomobilin oldukça seri ve güçlü olması övgüyü hak ediyor. Yeni nesil motor teknolojisine sahip olan BMW 525d xDrive düşük tüketim değerleriyle şaşırtıcı derecede ekonomik sürüş deneyimi sunuyor. 

BMW 525d xDrive

2.0 litre dizel motor 218 PS güç ve 450 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 7 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 240 km hıza ulaşıyor. 520d modelinde kullanılan motorun geliştirilmiş versiyonun kullanıldığı 525d xDrive modeli; iyileştirilmiş performansı ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle çok daha güçlü bir yol tutuşu sunuyor. Şehir içi kullanımda 6 litre ve şehir dışı kullanımda 4,6 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan BMW 525d xDrive karma kullanımda ortalama 5 litre yakıt tüketiyor.

Gelişmiş süspansiyon sistemi bozuk zeminlerde darbeleri sönümleyip aracın iç yaşam alanının her an konforlu olmasını sağlıyor. Konforun ve sportif sürüş dinamiklerinin bir arada sunulduğu 525d xDrive güçlü yol tutuşuyla keskin virajlarda bile güvenli bir şekilde yolunuza devam etmenizi sağlıyor. 

Konfor ve Teknoloji 

BMW 525d xDrive

BMW 525d son derece şık ve modern bir iç mekan sahip. Geniş ve ferah iç yaşam alanı konforlu bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. Otomobilin iç yaşam alanının her noktasında kaliteli malzemeler yer alıyor. Sportif ruhun konforla bütünleştiği iç yaşam alanı karakteristik bir sürüş deneyimi sunuyor. Elektrikli ayarlanabilir koltuklar uzun yolculuklarda dahi konforunuzdan ödün vermeden yolculuğun keyfine varmanızı sağlıyor. Bel, sırt, bacak ve yan destekleri sayesinde keskin virajlı yollarda bile rahat olmanızı sağlıyor. Üst donanım paketlerinde sunulan koltuk ısıtma özelliği sayesinde soğuk havalarda vücut ısınızı koruyup konforu üst seviyeye çıkarıyor. 

Yüksek çözünürlüklü dijital gösterge ekranı sürüş modlarına göre farklı animasyonlar sunup kişisel sürüş deneyimi sunuyor. Sürüş alışkanlıklarınıza göre bu ekranları özelleştirerek sizin için en uygun görüntüyü ayarlayabilirsiniz. Geniş multimedya ekranı aracın kokpitine oldukça teknolojik bir görünüm katıyor. Multimedya sistemi vitesin yanındaki iDrive butonu ve direksiyon üzerindeki kumandalar sayesinde rahat bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Adaptif xenon farlar yüksek görüş mesafesi sunarak sürücünün özellikle gece sürüşlerinde rahat etmesini sağlıyor. BMW modellerinde yıllardır kullanılan ve bir ikon haline gelen Angel far tasarımı bu otomobilde de kendini gösteriyor. Otomatik uzun far asistanı karşı şeritten gelen diğer araçları algılayıp otomatik olarak kısa far ayarına geçiş yapıyor.

Adaptif hız sabitleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi, şerit değiştirme uyarısı, yokuş kalkış ve iniş desteği, yorgunluk tespit sistemi ve  park mesafe kontrol sistemi gibi sürüş destek asistanları sayesinde 525d xDrive oldukça güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Arka Yaşam Alanı

Elektrikli arka ve yan makam perdeleri aracın premium hissiyatını arttırıyor. Dört bölgeli dijital klima özellikle arka bölümde oturan yolcuların kendi istedikleri sıcaklığı sürücünün müdahalesine gerek duymadan ayarlamasını sağlıyor. Sürüş odaklı olan bu otomobil konforlu ve geniş arka bölümü sebebiyle bazı kullanıcılar tarafından makam aracı olarak da tercih ediliyor.

Premium donanım paketinde yer alan vakumlu kapılar, elektrikli açılır kapanır bagaj kapağı, start stop, navigasyon sistemi ve Harman Kardon ses sistemi gibi donanımlar otomobil çok daha keyifli  ve konforlu hale getiriyor.

BMW 525d xDrive Fiyatları 

525d xDrive modelleri ortalama 300.000 TL ile 600.000 TL arasında değişen fiyatlara satılmaktadır. 

BMW İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here