BMW 218i Gran Coupe İnceleme

0
4402
BMW 218i

BMW 218i gelişmiş sürüş asistanları ve yeni nesil konfor ekipmanları ile öne çıkıyor. 2019 yılında tanıtılan yeni 2 serisinin 1,5 litre benzinli modeli BMW 218i performansı ve verimliliği bir arada sunarak ekonomiyi ön planda tutuyor. Yenilikçi ve modern görünümüyle dikkat çeken otomobil keskin hatlarıyla oldukça sportif duruyor. BMW 218i Gran Coupe incelememizde otomobil hakkında merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık.

Çağın Ötesinde Tasarım

BMW 218i

BMW denilince ilk akla gelenlerden birisi kuşkusuz kendine has sportif tasarım anlayışıdır. 218i modelinde sportif tasarım modern çizgilerle birlikte başarılı bir şekilde harmanlanmış. Geniş ön böbrekler, adaptif led farlar, çıtasız kapılar ve ince uzun arka stoplar otomobilin oldukça modern ve dinamik görünmesini sağlıyor.

4526 mm uzunluğa, 1800 mm genişliğe ve 1420 mm yüksekliğe sahip olan otomobil modern hatları sayesinde oldukça atletik duruyor. Daha sportif aksesuarlara ve detaylara sahip olan M donanım paketi ilk bakışta diğer modellerden ayrılmayı başarıyor.

Özel metalik renkleri ile dikkat çeken otomobil kendisini özel hissetmek isteyen kullanıcılara kişiselleştirilebilir birçok renk seçeceği sunuyor.

Konforlu ve Keyifli İç Mekan

BMW 218i

Yeni nesil sürücü odaklı kokpit tasarımına sahip olan otomobil donanımları ve özellikleri ile konforu üst seviyede tutuyor.

10.25 inç büyüklükteki dijital gösterge ekranı yüksek grafik kalitesi ve akıcı arayüzü ile öne çıkıyor. Farklı sürüş modlarına göre kişiselleştirilebilir animasyon ve grafik seçenekleri olan dijital gösterge ekranı otomobil ile ilgili gerekli verileri anlık olarak sürücüye iletiyor.

Dijital gösterge ekranı ile birlikte gelen 10,25 inçlik multimedya ekranı iç yaşam alanının çok daha modern ve teknolojik görünmesini sağlıyor. Sürücüye dönük tasarımı ve dokunmatik hassasiyeti ile  kullanım kolaylığı sağlayan multimedya ekranı iDrive üzerinden kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Akıllı telefon bağlantı desteği bulunan multimedya sistemi mobil cihazlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde bağlamanızı ve kullanmanızı sağlıyor.

Hız limiti asistanı, şerit takip uyarı sistemi ve  çarpışma uyarı sistemi otomobilin güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Akıllı park asistanı ve 360 kamera sistemi sürücünün otomobili kolay ve güvenli şekilde park etmesine yardımcı oluyor.

Akıllı telefonlara yüklenen BMW uygulaması ile kapı koluna yerleştirilmiş dijital anahtar sistemi sayesinde anahtara gerek kalmadan telefonu kapı koluna uzatarak kolay bir şekilde aracın kilidi açılabiliyor.

BMW 218i Performans ve Yakıt Tüketimi

gran coupe

3 silindirli 1,5 litre çift turbo teknolojisine sahip benzinli motor ile sunulan 218i modeli 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile birlikte geliyor. 140 PS güç ve 220 NM tork değerlerine sahip olan otomobil performansı ve sportif sürüş dinamikleri ile keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

0-100 km hızlanmasını 8,7 saniyede tamamlayan 218i maksimum 215 km hıza ulaşıyor. 218i modeli karma kullanımda ortalama 5,9-6,8 litre yakıt tüketiyor.

BMW 218i Fiyatı

BMW 218i sıfır kilometre fiyatları donanım paketine ve ekstra aksesuarlarına göre değişmektedir. Farklı özelliklere ve donanımlara sahip olan 218i modelleri 482.700 – 521.700 TL arasında değişen fiyatlara satılıyor.

BMW 640 İncelemesi

218i Gran Coupe İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here