Avek Otomotiv Çanakkale’de

0
6832

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı ve servisi ile otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Avek Otomotiv, İstanbul-Tekstilkent’teki tesisinde sunduğu hizmetlerini Çanakkale’ye de taşıdı.

Geçtiğimiz günlerde açılan Avek Otomotiv Çanakkale tesisi tıpkı İstanbul’da olduğu gibi araç satışı, servis hizmetinin yanısıra ayrıcalıklı tesis özellikleri ve fark yaratan hizmetlere imza atıyor. Sektörün önde gelen iş hacmine sahip olan Avek Otomotiv, ikinci tesis yatırımını yine aynı markalarla ( Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, DOD) Çanakkale’de gerçekleştirdi. Çanakkale-Bursa Otoyolu 4.Km üzerinde konumlanan yeni tesis İstanbul’ daki tesiste yer alan Bay-Bayan Kuaförü, Bilardo Salonu, İnternet Cafe v.b. müşterilerine yönelik alanlarını bu tesiste de zenginleştirerek bulundurmayı hedefliyor.
Çanakkale yatırımı ile Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markalarının Çanakkale’de ilk kez satışını gerçekleştirmeye başlayan Avek Otomotiv, sıfır araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım-satışını DOD Yetkili Satıcılığı sayesinde, her marka için nakit alım, takas, emanet satış gibi seçenekleri ve garanti sistemi ile güvenli bir hale getiriyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here