arabam.com’da Araç Testlerine Bir Tecrübeli İsim Daha!

1
1301

arabam.com’da ziyaretçilerimizin uzun zamandır beklediği, farklı marka ve model araçların özgün test ve sürüş izlenim paylaşımları hız kazanıyor.

Otomotiv sektöründe uzun yıllar test editörlüğü ve genel yayın yönetmenliği deneyimleriyle yer alan Mert Yılmaz, arabam.com’da araç test ve sürüş izlenimlerini paylaşmaya başlıyor.

Araç testlerinin tamamına arabam.com’dan ulaşılabilecek. Araçların test sürüşleri ve izlenimleri facebook ve Twitter sosyal medya mecralarında paylaşılabilecek, aynı zamanda okuyucular tarafından yorumlanabilecek.

Mert Yılmaz Kimdir?
1993 yılından beri Türkiye’nin en önde gelen otomotiv yayınlarında çalışan Mert Yılmaz, Otohaber dergisinde başladığı kariyerinde test editörlüğünden genel yayın yönetmenliğine kadar birçok görevde bulundu. Akşam gazetesinin yanında; GT, Car Graphics, Autocar ve automagg gibi yayınlarda da görev yapan Mert Yılmaz, halen Auto Motor & Sport dergisinin yazı işleri müdürü olarak sektörde yer almaya devam ediyor.

1 YORUM

  1. arabam.com un eski testlerine bakarsanız çok ayrıntılı olduğunu görürsünüz özellikle araç yalıtımı değerlendirmeleri desibel olarak veriliyorken şimdiki testlerde hiç bahsedilmiyor yeni arkadaşın bunlara dikkat etmesi dileğiyle başarılar dileriz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here