Arabam.com Otonomi’de

0
1935

Türkiye’nin 2’inci el araç platformu arabam.com yöneticileri Ankara’da hizmete giren otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’yi ziyaret ederek işbirliği olanaklarını görüştüler.

Ayda ortalama 13 milyon kişinin ziyaret ettiği online 2’inci el araç qlatformu arabam.com ile geçtiğimiz günlerde Ankara’da faaliyete geçen otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi arasında işbirliği olanakları görüşülüyor. Seri ilanlar alanındaki stratejik satın alımlarına araba ilanları kategorisindeki lider oyuncu “arabam.com”’u da ekleyen Türkiye’nin lider online platformu iLab Holding’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say Otonomi’yi ziyaret etti. Say’ın beraberinde ziyarete iLab yönetim kurulu üyeleri, Genel Koordinatör Zeynep Çakıroğlu ve üst düzey yöneticiler de katıldı. Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlab Holding heyetine Otonomi’yi gezdirerek, tesis ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

ÖNEMLİ BİR YATIRIM
Otonomi’nin sektörde önemli bir mihenk taşı olacağını söyleyen Mustafa Say merkezin yönetimi ile görüş alış verişinde bulunduklarını , önümüzdeki dönemde somut projelerle gündeme gelmek istediklerini dile getirdi.Say, “Arabam.com olarak gerçekleştirmeyi planladığımız çok yönlü işbirlikleri programımızda Otonomi’nin de yer alması bizi mutlu eder” dedi. İlab Holding bünyesine katıldıktan sonra yükselişe geçen Arabam.com’u aylık ortalama 13 milyon kişi ziyaret ediyor. Araç alan ve satanların en fazla ziyaret ettiği ilan portalı olan Arabam.com, son dönemde İç Anadolu bölgesindeki galericilerle yaptığı toplu anlaşmalarla dikkati çekiyor. Özellikle ilanların temiz ve yeni tarihli ve fiyatları ile de esnafın yanında olması, arabam.com’un tercih edilme nedenlerinin başında geliyor.

İKİNCİ ELİN KALBİ OLACAK
Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) tarafından Esenboğa Yolu’ndaki 375 dönümlük alanda kurulan Otonomi’de noter ve ilk banka şubesinin de faaliyete geçmesiyle, araç alım satım işlemleri hızlandı. Böylece vatandaşların zengin marka ve fiyat seçeneklerini değerlendirerek istediği aracı tüm yasal işlemlerini aynı yerde gerçekleştirip, testleri yapılmış olarak ve Otonomi garantisiyle alabileceği yeni dönem başladı. Ankara’daki oto galerilerini bünyesinde toplayan Otonomi’de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 oto plaza yer alıyor. 13 işyerinden oluşan bir teknik servis bölümü, meydan ticarethane ve ofislerinden oluşan 28 işyeri ve 48 ofisin yer aldığı merkezde, yedek parça, otomobil camı, akü satan işyerleri, tamir bakım servisleri, bankalar, noter ve trafik tescil bürosu, ekspertiz merkezi, test sürüş alanı, bir fotoğraflama merkezi ve filo kiralama hizmetleri de bulunuyor. Günlük 11 bin ziyaretçi ağırlayabilecek Otonomi, günde 9 bin aracın giriş çıkış yapabileceği ve aynı anda 12 bin araç sergilenebilecek kapasitede.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here