2021 Seat Ateca Resmi Olarak Tanıtıldı

0
4235
2021 Seat Ateca

Geçtiğimiz günlerde teaser görseliyle merak uyandıran 2021 Seat Ateca resmi olarak tanıtıldı. Seat’ın 300 binin üzerinde satış rakamıyla en başarılı SUV olan Ateca makyajlandı. Hafif bir makyaj operasyonundan geçirilmesine rağmen teknik yenilikler ile gelen Ateca’ya Xperience donanımı da eklendi.

2021 Seat Ateca’da öne çıkanlar

Ateca 2021

Tanıtımıyla detayları da paylaşılan modelde, içte ve dışta tasarımsal yenilenme, güncellenmiş motor seçenekleri ve yeni güvenlik teknolojileri ön plana çıkıyor. Dış taraftaki değişimler LED farlarla başlarken yen bir ızgara ve tampon da dahil olmak üzere diğer parçalara da yansıyor. Arka bölümde de full-LED stoplar, egzozlar ve tampon değişimin temel dinamiklerini oluşturuyor.

2021 Seat Ateca tasarım detayları

Ateca

Lüks görünümünü üst seviyeye çıkarabilmek için alüminyum parçalara ağırlık verildiği görülüyor. Standart olarak LED farlara sahip olan araç, dinamik sinyal lambalarına ev sahipliği yapıyor. Bunlara ek olarak, yeni modelde arka kısımdaki “Ateca” yazısının daha belirgin olduğu fark ediliyor.

Ateca iç

Makyajlı Ateca’nın iç mekanında ise markanın en yeni 10.25 inçlik dijital gösterge paneli yer alıyor. SEAT’ın yenilediği bilgi eğlence sistemi ise 8.25 veya 9.2 inç ekranla tercih edilebiliyor. Direksiyon simidi ve ön cam, opsiyonel olarak ısıtmalı şekilde satın alınabiliyor.

Kaputun altında 1.0 litrelik turbo şarjlı ünite, ürettiği 110 bg gücü manuel şanzıman vasıtasıyla ön tekerleklere aktarıyor.  Çift kavramalı otomatik şanzımanla birlikte çalışan 1.5 litrelik dört silindirli motor ise 150 bg güç üretiyor. Yelpazenin üzerinde 190 bg güç üreten 2.0 litrelik ünite yer alıyor. Bu motor, yalnızca DSG ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunuluyor.

Satış ve fiyat detayları henüz açıklanmayan Seat Ateca, tanıtımıyla kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

2.el Seat Ateca ilanları için hemen tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here