2016 Pekin Otomobil Fuarı Kapılarını Açıyor

0
1146

2017 model arabaların sergileneceği, Asya’nın ve dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan 2016 Pekin Otomobil Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İki yılda bir Çin’in başkenti Pekin’de organize edilen ve Asya kıtasının en büyük otomobil fuarı olan Pekin Otomobil Fuarı 25 Nisan Pazartesi günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Çin ve Asya pazarına hitap eden 2016 Pekin Otomobil Fuarı‘nda Renault, Porsche ve Audi gibi markaların stantlarını Asyalı otomobil severler merakla bekliyor. Geely, BAIC, Dongfeng ve Chery gibi Çinli markalarında fuarda yapacakları showlarda merak konusu.

 

2017 Model Arabalar Pekin Fuarı’nda

Asya pazarında yer alacak olan 2017 model arabaların sergileneceği Pekin Otomobil Fuarı’nda dikkat çeken konsept modellerde yer alacak. Özellikle Çin markası Chery’nin konsept modeli Chery FV2030 göz alıcı tasarımı ve elektrikli motoruyla öne çıkıyor.

Audi‘nin merakla beklenen aracı Audi TT RS‘nin ise Pekin Fuarı’nda görücüye çıkması bekleniyor. Daha önceden kamuflajlı resimlerinin basına yansıdığı Audi TT RS beş silindirli turbo motoruyla 400 HP’den fazla güç üretiyor.

Mazda Çin pazarı için ise Mazda CX-4 modelini Pekin’de sergileyecek. Bunun yanında da Mazda CX-5 modelinin Asya lansmanını Pekin Fuarı’nda yapacak.

Porsche standında ise Porsche 718 Cayman, Asya pazarıyla buluşacak. Altı silindirli bir motora sahip olması beklenen 2017 model Porsche 718 Cayman, fuarın en dikkat çekici modelleri arasında olacak.

 

Çin’in çakma arabaları da Pekin Fuarı’nda

Çin denilince akla gelen ilk şey çakma ürünler. Çinliler bu çakma ürünleri o kadar arttırdı ki otomobil sektörüne bile sıçradılar. Smart, Porsche, Land Rover, Hummer, Audi, Lexus gibi dünyaca ünlü markaların modellerini kopyalayan Çinli otomobil üreticileri, araçlarını Pekin Otomobil Fuarı’nda 2017 model araba modelleri olarak sergileyecekler. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here