Küçük Crossover pazarı gitgide büyüyor ve ix35, Hyundai’nin bu kalabalık segmente giriş biletidir. Nissan Qashqai, Skoda Yeti ve Kia Sportage gibi Crossover’lara rakip olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca Hyundai’nin de pratik tasarımı ve uzun süreli garanti özelliklerini içeriyor.

ix35, benzinli ve dizel motor serisiyle geldi.

ix35

Tüm modeller yükseltilmiş süspansiyona, beş kişilik geniş alana ve iyi tasarlanmış bir iç mekana sahiptir. Ayrıca güven veren beş yıllık bir garanti ile desteklendi. Alıcılar, tüm versiyonlarda klima, alaşım jantlar, LED gündüz farları ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu bulunan S, SE, SE Nav, Premium ve Premium Panorama modelleri arasından seçim yapabilir. SE’ye seçtiğinizde ön ve arka ısıtmalı koltuklardan, Bluetooth telefon bağlantısından, park sensörlerinden ve deri direksiyondan yararlanırsınız. SE Nav ise sezgisel bir dokunmatik ekranlı uydu navigasyon sistemi ekler. Premium modellerde tüm bu kitin yanı sıra deri koltuk döşemesi, bi-xenon farlar ve anahtarsız giriş bulunur.

ix35

İX35 Teknik özellikleri

Motor yelpazesi iki CRDi dizel motordan (114 hp 1.7 litre ve 134 hp 2.0 litre) ve oldukça nefes kesici 133 hp 1.6 litre benzinden oluşuyor. Benzinli ve küçük dizel motor yalnızca önden çekişlidir. Amiral gemisi 2.0 litrelik CRDi ise markanın elektronik kontrollü dört tekerlekten çekişli sistemiyle birlikte gelir. Tüm modellerde standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulunur. Ancak 2.0 litre dizel altı ileri otomatik şanzımanla da sipariş edilebilir.

Tüm versiyonlarda göz alıcı LED farlar, alaşım jantlar, gövde renginde tamponlar ve kapı aynaları bulunur. Ayrıca SE versiyonlarında üzeri gümüş kaplama tavan rayları bulunuyor. 18 inç alaşımlar ve krom kapı kolları gibi ekstralar, ekstra bir görsel artış sağlar.

İç mekan

İç mekan o kadar cesurca tasarlanmış değil. Ancak yeterince şık ve iyi inşa edilmiş. Çok sayıda yumuşak dokunuşlu malzeme vardır. Mavi arka aydınlatma geceleri klas bir his verir. Ayrıca yüksek ayarlı sürüş konumu hakim bir görüş sağlar.

Geniş dış boyutları göz önüne alındığında, ix35’in oldukça pratik bir aile arabası olduğunu görmek şaşırtıcı değil. Bagaj açıklığı, örneğin bir Mazda CX-5 veya Honda CR-V’deki kadar geniş değildir. Ancak bagaj tabanı düz olmasına ve 591 litrelik iyi bir bagaj alanı olmasına rağmen. Bu, arka koltuklar katlandığında 1.436 litreye kadar uzanıyor. Ancak bagaj alanında kullanışlı uzaktan kumanda açma kolları yok.

İKİNCİ EL İX35 İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here