Ford Puma ve Kuga Kapınıza Kadar Gelsin, Siz Sürüşün Keyfini Sürün.

Ülkemizin en sevilen ve en çok tercih edilen markalarından birisi olan Ford, yeni nesil test sürüşlerine başladı. Ford, “Geleceği Bugünden Yaşa” söylemlerine uygun olarak müşterilerine her alanda gelecekten hizmetler sunmayı sürdürüyor.

Pandemi döneminde birçok markanın uygulamaya geçirdiği online showroom gezme, müşteri temsilciyle görüşme aktivitesi bir adım öteye geçiyor. Müşteriler internet üzerinden doldurdukları tek bir formla Yeni Puma ve Yeni Kuga’yı istedikleri yer ve saatte deneme şansı buluyor. SUV ürün gamının en yeni iki modelini müşterilerinin kapısına kadar getirip müşterilere deneyimleme fırsatı veren Amerikan marka bu hizmetiyle bir ilke imza atıyor.

Araçlar Coronavirüs önlemleri kapsamında her testten önce ve sonra dezenfekte ediliyor.

Şimdi gelelim haberin kullanıcı deneyimi içeren kısmına. Ford’un bu hizmetini duyduktan hemen sonra internetten başvurumu yaptım. 1 gün içinde müşteri hizmetlerinden gelen çağrıyla beraber seçtiğim model için deneme başvurusu randevumu oluştular. Hem de istediğim gün ve istediğim saatte. Öyle hastahane sırası gibi 1-2 hafta sonrasına da değil hemen ertesi güne.

Test günü, randevu saatinden 10 dakika önce bana atanan araç ve uzman şoför evimin önüne kadar geldi. Ozon temizliği yapılmış araç birde benim gözümün önünde özellikle temas noktalarına özen göstererek dezenfekte edildi.

Ford Dezenfekte

Aracın dezenfeksiyonu hakkında bilgi alıp ateş ölçümü de yapıldıktan sonra Yeni Puma’yı keşfetmeye başladım. Önlemler kapsamında klima kapalı ve tüm camlar açık şekilde yaptığımız sürüş boyunda sürüş uzmanından Puma hakkında yararlı bilgiler aldım aklımdaki soruların tamamına yanıt buldum. Sürücü koltuğunda müşteri, sağ arka koltukta uzman şoförün oturmasıyla araç içi sosyal mesafemizi de korumuş olduk.

Ford Kapında Test Sürüşleri İçin Son Gün 30 Eylül

Yeni Ford Kuga ve Yepyeni Ford Puma’yı kapınızda görmek, güvenli test sürüşüyle bu sıra dışı deneyimi yaşamak için 30 Eylül tarihine kadar yukarıda verdiğim linkten online randevunuzu alıp araçlarla güvenli bir şekilde tanışabilirsiniz. Bugünün haberi test sürüşü hakkındaydı. Yeni Puma hakkında izlenimlerin bulunduğu yazı da çok yakında blog’da olacak.

Yeni Ford Puma İlanları İçin Tıklayın

 

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here