Asla Duymadığınız İngiliz spor otomobilleri içeriğimizi keyifle okumalısınız. Rivayetlere göre İngilizler birçok otomobili, diğer ülkelerin araçlarının parçalarını birleştirerek yapmıştır. Listemizde gördüğünüz araçlar, tasarımları ve özellikleriyle İngiliz otomotiv endüstrisine damga vurmaktadır.

Brooke 260 Twin RAsla Duymadığınız İngiliz spor otomobilleri

Bu böceklere benzeyen tasarımlı otomobil, Brooke markasının 90’ların sonlarında patlayan ikinci seri üretimindendir. 2006 yılında piyasaya sürülen otomobil, üstü açık İngiliz roadster’a, Caterham ve BAC’e farklı bir yorum getirilmiş halidir. Bu otomobili inceleyenlerin çoğu, Brooke 260 Twin R’ı sürmesinin harika olduğunu söylemektedir. Ancak bu arabayı garip yapan; Stilidir. Küvet benzeri gövde ve açıkta kalan tekerlekleri arabanın tasarımını çok farklı ve aykırı boyutlarda tutmaktadır.

Gibbs AquadaAsla Duymadığınız İngiliz spor otomobilleri

Gibbs Aquada çok farklı bir otomobildir. Bu otomobil, bir dünya rekoruna sahiptir. Milyarder Richard Branson, Gibbs Aquada ile sadece 1 saat 40 dakikada İngiliz Kanalı’nı geçerek dünya rekorunu kırmıştır. Kara 160 kilometre hıza çıkmaktadır. Denizde ise balıkçı kayıklarından daha yavaş olsa da bir arabaya göre görevini başarıyla tamamlamaktadır.

Atalanta RoadsterAsla Duymadığınız İngiliz spor otomobilleri

Asla Duymadığınız İngiliz spor otomobilleri listemizin sonuncusu Atalanta Roadster’dır. İngiltere merkezli Morgan, yıllardır eski görünen fakat yeni model arabalar yapmaktadır. Otomobil üreticisi Atalanta, Morgan’ın ürettiği araçlara özendi ve Atalanda Roadster adındaki otomobili ortaya çıkardı. Aradaki fark, bunun eski dünya stiline sahip modern bir araba olmamasıdır. Bunun yerine, bu 1937 model bir arabanın gerçek bir kopyası olmaktadır.

İkinci El İngiliz Otomobil İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here