Arabam TV Youtube Kanalında İçeriklere Tam Gaz Devam!

Otomotiv sektörünün nabzını tutan Türkiye’nin en popüler otomobil alım-satım platformu olan arabam.com Youtube kanalında özgün içerikler üretmeye devam ediyor.

1Arabam TV Youtube Kanalında Ne Tarz İçerikler Var?

arabam.com Youtube kanalı olan arabam TV, “Türkiye’nin yeni araba ekranı” mottosuyla pek çok içerik yayınlıyor.

Özellikle otomotiv endüstrisinin geleceği konusunda GMY’mız Dr. Naim Çetintürk’ün katıldığı programlar araç piyasaları ile alakalı gelecek dönem tahminleri ve piyasa durumu konularında kullanıcıları bilgilendiriyor.

Aynı şekilde, ülkemizde satılacak olan en son model otomobillerin test videoları “arabam TV ile Oto kritik” Adı altında yayınlanıyor.

Otomobillerin tüm detaylarına özenle değinilen inceleme videolarında son bölümde ise her araca bir puanlama yapılıyor.

Sokak röportajlarına yer verdiğimiz “arabam.com ile yürüyen aksam” içeriklerimizde ise, halkın nabzını tutuyor ve otomotiv sektörü ile ilgili soruları vatandaşlarımıza yöneltiyoruz.

Birinci ağızdan piyasa durumunu analiz edebildiğimiz bu içerikler otomobil almak ya da satmak isteyen kişiler açısından yol gösterici nitelikte.

“Birlikte Büyüyoruz” içerikleri ise, arabam.com iş birlikleri ile işlerini büyüten işletmelerin konuk olduğu bir diğer içerik grubumuz olarak Youtube kanalında siz değerli otomobil severlerin hizmetine sunuluyor.

2arabam.com Hakkında;

Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve 2016 yılında sigortam.net, kariyer.net ve emlakjet.com’u bünyesinde bulunduran iLab Holding ailesine katılmıştır.

İnternetten araç almayı ve satmayı çok daha güvenilir, çok daha kolay ve konforlu kılmak üzere tüm sistemini mükemmelleştirme misyonuyla çalışan arabam.com ekibi, her ay yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Araç ilanı vermek isteyen veya araç almak isteyenler iOS ve Android cihazlar için hazırlanan arabam.com mobil uygulaması ile her an, her yerden işlemlerini yapabiliyorlar.

3Arabam TV Youtube Kanalında İçeriklere Tam Gaz Devam!

Önümüzdeki dönemde siz değerli kullanıcılar için içerikler üretmeye devam edeceğiz. Youtube kanalımızda görmek istediğiniz içerikleri bizlere söylemek için videolarımızın altına yorum yapabilir, bizi desteklemek için abone olabilir ve içeriklerimize beğeni bırakabilirsiniz.

arabam TV Youtube Kanalı

İkinci El Otomobil İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here