Bebekli Ailelerin Arabasında Olması Gerekenler

1
2711

Bebekli ailelerin arabasında bulundurması gerekenler nelerdir, sizin için araştırdık…

Yakın zamanda bebeği olanlar iyi bilirler; bir bebeğe sahip olmak, getirdiği güzelliklerin yanı sıra oldukça stresli ve yorucudur da. Çiçeği burnunda anne babalar genellikle bu yorucu yeni duruma adapte olmakta oldukça zorlanırlar. Alışana kadar tabi. Bebekle evde yaşam, bebekle seyahat, bebekle alışveriş ve bebekle araba yolcuğu mutlaka önceden hazırlık yapmanız gereken konulardır. Bebekle yolculuğu konforlu kılmak için bazı malzemeleri sürekli arabanızda bulundurmanızda fayda var. Küçük bir çanta edinip bu malzemeleri düzenli bir biçimde içine yerleştirebilirsiniz. Her yolculuktan sonra eksilen varsa yerine koyarak sürekli yolculuğa hazır olabilirsiniz. Peki, bebekli ailelerin arabasında bulundurması gerekenler nelerdir?

 

-Islak mendil,

-Peçete,

-Kağıt havlu,

-Bebek bezi,

-Biberon,

-Emzik,

-Alt değiştirme bezi,

-Anne için içme suyu,

-Anne için bisküvi gibi atıştırmalıklar,

-“Arabada Bebek Var” çıkartması,

-Bebek battaniyesi,

-Yedek bebek kıyafeti,

-Yastık

Bebekle Seyahati Kolaylaştıran Otomobiller

Bebeğinizle yolculuk yaparken yanınıza alacağınız eşyalar tahmin ettiğinizden daha çok olacaktır. Bebek arabası bile tek başına oldukça fazla yer kaplar. Bu nedenle yeni bir araba alacaksınız mutlaka bagaj hacmi geniş otomobilleri tercih etmelisiniz. Ayrıca bebek koltuğunun rahatça sığması için arka koltuk kısmının da geniş olması gerekir. Yine ısıtma ve serinletme konusunda konfor sunabilen bir klima sistemi, otomatik kapı kilit sistemi, bebeği sarsmayacak iyi optimize edilmiş süspansiyon gibi donanımlara sahip bir araba almanız önerilir.

Bebekli Ailelerin Arabasında

Hayalinizdeki otomobile arabam.com ilanları ile ulaşın!

Bebeğiniz ailenize katıldıktan sonra daha geniş bagajlı, daha konforlu yeni bir otomobil almayı düşünüyorsanız aradığınız özelliklerdeki arabaya cazip fiyatlarla ve güvenle online ulaşabileceğiniz arabam.com, sizin için yüzlerce ilan arasından istediğinize erişmeyi kolaylaştıracak bir filtreleme sistemi geliştirmiştir. Böylece zaman kaybetmeden araştırma yapabilir, fiyat, özellikler üzerinde düşünerek kolayca karar verebilirsiniz.

Bebekli Ailelerin Arabasında

1 YORUM

  1. Kesinlike arabada bebek var yazısı önemli. en azından bir dikkat çekiyor ve farkındalık yaratıyor . ama keşke kültür olarak bu yazıyı koymaya gerek olmasa..

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here